Рецепт Вегетаріанський квасолевий суп фото

Вегетаріанський квасолевий суп
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Біла квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Щоб відчути справжній смак квасоляного супу, слід спробувати приготувати його без м'яса. Вегетаріанський варіант першої страви виходить дуже насиченим, ароматним і апетитним!

З мого рецепту ви дізнаєтеся, як приготувати вегетаріанський квасолевий суп. Я використовую білу квасолю, яку попередньо замочую (на ніч) в холодній воді. Це робиться, щоб квасоля гарненько розм'якшилася перед варінням і не була в супі жорсткої. Також можна додати в суп картопля. Хай щастить!

  • Квасоля біла - 400 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Помідор - 2 штуки (або томатна паста)
  • Селера - 1 пучок
  • Перець мелений - 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове - 2 чайних ложки
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Зелень - 1 За смаком
вегетаріанський квасолевий суп - фото крок 1
Попередньо замочіть квасолю в холодній воді, найкраще це зробити на всю ніч. Зливаємо воду з квасолі і заливаємо свіжою, варимо 15 хвилин, потім знову зливаємо воду. Черговий раз заливай холодною водою і варимо 1 час.
вегетаріанський квасолевий суп - фото крок 2
Овочі промиваємо, очищаємо і нарізаємо кружечками / кубиками. Обсмажуємо овочі на оливковій олії до м'якого стану.
вегетаріанський квасолевий суп - фото крок 3
Додаємо томатну пасту. Перемішуємо і продовжуємо смажити, злегка зменшивши вогонь.
вегетаріанський квасолевий суп - фото крок 4
Після однієї години варіння додаємо до квасолі обсмажені овочі. Варимо ще 10 хвилин. Сіль і перець додаємо за смаком.
вегетаріанський квасолевий суп - фото крок 5
Перед подачею до столу слід настояти суп під кришкою 15 хвилин. Подаємо, прикрасивши зеленню. Смачного!

Схожі рецепти