Рецепт Вегетаріанський квасолевий суп фото

Вегетаріанський квасолевий суп
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Біла квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Щоб відчути справжній смак квасоляного супу, слід спробувати приготувати його без м'яса. Вегетаріанський варіант першої страви виходить дуже насиченим, ароматним і апетитним!

Опис приготування:

З мого рецепту ви дізнаєтеся, як приготувати вегетаріанський квасолевий суп. Я використовую білу квасолю, яку попередньо замочую (на ніч) в холодній воді. Це робиться, щоб квасоля гарненько розм'якшилася перед варінням і не була в супі жорсткої. Також можна додати в суп картопля. Хай щастить!

  • Квасоля біла - 400 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Помідор - 2 штуки (або томатна паста)
  • Селера - 1 пучок
  • Перець мелений - 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове - 2 чайних ложки
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Зелень - 1 За смаком
вегетаріанський квасолевий суп - фото крок 1
Попередньо замочіть квасолю в холодній воді, найкраще це зробити на всю ніч. Зливаємо воду з квасолі і заливаємо свіжою, варимо 15 хвилин, потім знову зливаємо воду. Черговий раз заливай холодною водою і варимо 1 час.
вегетаріанський квасолевий суп - фото крок 2
Овочі промиваємо, очищаємо і нарізаємо кружечками / кубиками. Обсмажуємо овочі на оливковій олії до м'якого стану.
вегетаріанський квасолевий суп - фото крок 3
Додаємо томатну пасту. Перемішуємо і продовжуємо смажити, злегка зменшивши вогонь.
вегетаріанський квасолевий суп - фото крок 4
Після однієї години варіння додаємо до квасолі обсмажені овочі. Варимо ще 10 хвилин. Сіль і перець додаємо за смаком.
вегетаріанський квасолевий суп - фото крок 5
Перед подачею до столу слід настояти суп під кришкою 15 хвилин. Подаємо, прикрасивши зеленню. Смачного!

Схожі рецепти