Варення з яблук п'ятихвилинка
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний рецепт приготування смачного варення з яблук. Крім приятнейшего смаку, це варення виглядає приголомшливо. Цілісні часточки яблук так і просяться негайно бути з'їсти!
Це - традиційний класичний рецепт приготування варення з яблук п'ятихвилинка. Варити яблучне варення найкраще в алюмінієвій або нержавіючої посуді. Для приготування знадобляться яблука і цукор. Все беремо в рівній пропорції 1 до 1, як в традиційному способі приготування будь-якого варення. Якщо варите в маленькій ємності, в 1 кг яблук беріть 1 кг пісочний. Хай щастить!
- Яблука - 5 кілограм
- Цукор - 5 кілограм
Для початку ретельно промийте яблука під водою і обсушити, потім поріжте їх часточками. Часточки яблук засипаємо в ємність для варіння і перемішуємо з цукром. Найкраще це зробити на ніч, щоб виділилося достатню кількість сиропу. Далі потрібно прокип'ятити яблучні дольки 10 хвилин. Тепер варення повинно охолонути.
Після охолодження повторюємо процедуру кип'ятіння.
І останній етап. Кип'ятимо ще раз 5-10 хвилин.
Варення готове! Смачного!