Рецепт Варення з вишні в мультиварці фото

Варення з вишні в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Вишня
Для дітей , Десерт
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Варення з вишні в мультиварці готується дуже просто. Скажімо, цей рецепт приготування варення з вишні для ледарів. Вишню навіть можна залишити з кісточками. Смакота! Отже, пробуємо!

Опис приготування:

Мультиварка - чудова річ. Вона дозволяє приготувати смачну домашню їжу і заготовки, при цьому заощадивши наш час на спілкування з улюбленими людьми і інші справи.

Що стосується приготування варення з вишні в мультиварці, то це - найпростіший спосіб варити варення. Більш того, ягідки в мультиварці тужать, зберігаючи вітаміни. Отже, приступимо.

Як приготувати варення з вишні в мультиварці?

1. Вишню промийте, просушіть. Якщо бажаєте, можете очистити ягідки від кісточок. Але можна їх і залишити. Деякі люблять саме таке варення. Єдине, варення з кісточками краще довго не зберігати.

2. Промиті і просушені ягоди викладіть в чашу мультиварки.

3. Засипте ягоди в чаші цукровим піском.

4. Закриваємо чашу мультиварки і включаємо в режим гасіння на 2 годину. Ось і весь секрет.

5. Приготуйте стерилізовані банки. Розлийте готове варення по гарячих баночка і закрийте стерилізованими кришками. Залиште до охолодження при кімнатній температурі.

Варення з вишні в мультиварці готове!

Смачного!

  • Вишня з кісточками - 1 кілограм
  • Цукор - 1, 2 кілограма
Мультиварка - чудова річ. Вона дозволяє приготувати смачну домашню їжу і заготовки, при цьому заощадивши наш час на спілкування з улюбленими людьми і інші справи.

Що стосується приготування варення з вишні в мультиварці, то це - найпростіший спосіб варити варення. Більш того, ягідки в мультиварці тужать, зберігаючи вітаміни. Отже, приступимо.

Як приготувати варення з вишні в мультиварці?

1. Вишню промийте, просушіть. Якщо бажаєте, можете очистити ягідки від кісточок. Але можна їх і залишити. Деякі люблять саме таке варення. Єдине, варення з кісточками краще довго не зберігати.

2. Промиті і просушені ягоди викладіть в чашу мультиварки.

3. Засипте ягоди в чаші цукровим піском.

4. Закриваємо чашу мультиварки і включаємо в режим гасіння на 2 годину. Ось і весь секрет.

5. Приготуйте стерилізовані банки. Розлийте готове варення по гарячих баночка і закрийте стерилізованими кришками. Залиште до охолодження при кімнатній температурі.

Варення з вишні в мультиварці готове!

Смачного!

Схожі рецепти