Варення з винограду в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Думаєте, єдиний спосіб приготувати варення - це зварити його, тоді я здивую вас і розповім, як зробити ароматне варення з винограду в духовці, таких ласощів ви не ще не пробували.
Я дуже люблю незвичайні поєднання смаків, тому, коли я вперше спробувала це варення в гостях у своєї подруги, то відразу ж захотіла зробити його сама, вже дуже у нього був цікавий смак і неповторний аромат. З'ясувалося, що і технологія приготування теж не проста, адже на відміну від традиційного способу варіння на плиті, ці ласощі необхідно робити в духовці. На ділі такий спосіб приготування виявився навіть простіше і зручніше, ніж звичайний, і зараз я детально розповім вам, як зробити варення з винограду в духовці. Для цього нам знадобиться зелений виноград, бажано без кісточки, а так же мигдаль (його можна замінити кісточками абрикосів) і прянощі. Поєднавши все це разом, ми зможемо приготувати неповторне варення з винограду в духовці в домашніх умовах, впевнена, що такої смакоти ви ще ніколи не пробували.
- Виноград зелений - 1, 2 кілограма (без кісточок)
- Цукор - 600 грам
- Сік виноградний - 200 мілілітрів
- Аніс зірочки - 2 штуки
- Кориця паличка - 1 штука
- Мигдаль - 100 грам