Рецепт Варення з ківі в мультиварці фото

Варення з ківі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Ківі
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ківі - дуже смачний фрукт, солодкий, але з кислинкою. Але рідко коли зустрінеш варення з ківі, але ж воно дуже смачне. Нижче описано, як приготувати варення з ківі в мультиварці.

Опис приготування:

1. Промиваємо фрукти ківі в холодній воді, очищаємо їх ножем від шкірки. Після нарізаємо ківі на дрібні шматочки. Ківі ріжеться дуже легко.

2. Моєму в холодній воді яблуко, очищаємо від шкірки, нарізаємо дрібними часточками або шматочками.

3. Кидаємо фрукти в мультиварку.

4. Додаємо цукор, лимонний сік. Все ретельно перемішуємо. Якщо ківі попалися жорсткі, можна додати півсклянки питної води.

5. Закриваємо кришку мультиварки і ставимо режим"Варка" . Таймер ставимо на 15 хвилин. Готуємо при максимальній температурі.

6. Тепер варення повинно охолонути, після чого його можна подавати до столу.

Це найпростіший рецепт приготування варення з ківі в мультиварці. Якщо ви хочете приготувати варення про запас, його краще зберігати в банках. Для цього банки потрібно попередньо простерилізувати. На стерилізацію однієї літрової банки піде близько 15 хвилин. Після того, як варення приготуватися в мультиварці і охолоне, його можна виливати в банки і відразу їх закочувати.

  • Ківі - 5 штук
  • Яблуко - 1 штука
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
1. Промиваємо фрукти ківі в холодній воді, очищаємо їх ножем від шкірки. Після нарізаємо ківі на дрібні шматочки. Ківі ріжеться дуже легко.

2. Моєму в холодній воді яблуко, очищаємо від шкірки, нарізаємо дрібними часточками або шматочками.

3. Кидаємо фрукти в мультиварку.

4. Додаємо цукор, лимонний сік. Все ретельно перемішуємо. Якщо ківі попалися жорсткі, можна додати півсклянки питної води.

5. Закриваємо кришку мультиварки і ставимо режим"Варка" . Таймер ставимо на 15 хвилин. Готуємо при максимальній температурі.

6. Тепер варення повинно охолонути, після чого його можна подавати до столу.

Це найпростіший рецепт приготування варення з ківі в мультиварці. Якщо ви хочете приготувати варення про запас, його краще зберігати в банках. Для цього банки потрібно попередньо простерилізувати. На стерилізацію однієї літрової банки піде близько 15 хвилин. Після того, як варення приготуватися в мультиварці і охолоне, його можна виливати в банки і відразу їх закочувати.

Схожі рецепти