Варення з груш в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Зазвичай варення готується за допомогою кухонної плити, але існує також рецепт приготування варення в духовці. Він значно швидше, тому саме його я і збираюся викласти.
Один з найшвидших способів приготування варення - готувати його в духовці. Проте готувати треба саме при наявності глибокого дека, який і забезпечить швидкість приготування варення з груш в духовці в домашніх умовах.
- Груші - 2 кілограма
- Цукор - 1, 5 кілограма
- Вода - 0, 5 склянки
- Ваніль - 0, 5 чайних ложки
Підготуємо всі інгредієнти. Груші моєму під холодною водою.
Груші чистим, видаляємо серцевину з кісточками і довільно нарізаємо. Викладаємо в деко, глибиною не менше 5 см.
Посипаємо цукром.
Додаємо воду і ваніль, акуратно перемішуємо.
Відправляємо груші в духовку, розігріту до 200 градусів на 30 хвилин.
Печені груші викладаємо в стерилізовані банки і відразу ж закочує.
Смачного!