Варення з груш в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Зазвичай варення готується за допомогою кухонної плити, але існує також рецепт приготування варення в духовці. Він значно швидше, тому саме його я і збираюся викласти.
Один з найшвидших способів приготування варення - готувати його в духовці. Проте готувати треба саме при наявності глибокого дека, який і забезпечить швидкість приготування варення з груш в духовці в домашніх умовах.
- Груші - 2 кілограма
- Цукор - 1, 5 кілограма
- Вода - 0, 5 склянки
- Ваніль - 0, 5 чайних ложки

Підготуємо всі інгредієнти. Груші моєму під холодною водою.

Груші чистим, видаляємо серцевину з кісточками і довільно нарізаємо. Викладаємо в деко, глибиною не менше 5 см.

Посипаємо цукром.

Додаємо воду і ваніль, акуратно перемішуємо.

Відправляємо груші в духовку, розігріту до 200 градусів на 30 хвилин.

Печені груші викладаємо в стерилізовані банки і відразу ж закочує.

Смачного!