Варення з агрусу з желатином
(покроковий рецепт з фото)
Без зайвої реклами заявляю, що краще рецепта приготування варення з агрусу з желатином я не знаходила і ви не шукайте! Виходить ніжний конфітюр з терпким агрусом і солодким бананом - мрія!
Я думаю, цей рецепт приготування варення з агрусу з желатином не залишить вас байдужими, дивіться самі, він одночасно і екзотичний, і простий у приготуванні. До речі, якщо ви хочете приготувати це варення з агрусу з желатином в домашніх умовах, можу підказати ще один секрет - вже перед самим кінцем готування в конфітюр можна додати склянку м'ятного лікеру або самбуки.
- Агрус - 500 грам
- Банани - 300 грам
- Цукор - 700 грам
- Желатин - 7 Ст. Ложок (мається на увазі вже розпущений желатин)
- М'ята - За смаком
1. Підготуємо інгредієнти. Я желатин замінила вже готовою сумішшю для конфитюра.
2. Агрус товчемо в ступі. Якщо любите цілі ягоди - можна повністю не перетирати.
3. Додаємо листочки м'яти і товчемо ще раз все разом.
4. Додамо банани, цукор і желатин. Перемішаємо, залишимо настоятися на ніч в холодильнику.
5. Тепер дістаємо, ставимо на середній вогонь і кип'ятимо 5 хвилин.
6. Розливаємо ще гарячий конфітюр по стерильним баночках і закочує на зиму. Усе!