Вафлі з цільнозерновий борошна
(покроковий рецепт з фото)
Головна перевага цільнозернових продуктів - клітковина, яка так важлива для мікрофлори кишечника. Але частенько продукти з цільного зерна поступаються в смаку - вони більш жорсткі і борошнисті.
Нижче я покажу, як приготувати смачні, тонкі (голландські) вафля, але таке тісто підходить і для товстих (бельгійських) вафель. Просто збільште час випікання до 7-8 хвилин. Вафлі виходять тонкими і хрусткими, а ще легко готуються.
- Цільнозерновий пшеничне борошно - 2 склянки
- Цукор - 1/4 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Крохмаль кукурудзяний - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Ванільний сироп - 2-3 капель
- Рослинна молоко - 1, 5 склянки
- Рослинна олія - 1/4 склянки
Підготуйте всі інгредієнти.
В одній мисці змішайте всі сухі інгредієнти.
А в інший рідкі.
З'єднайте суху і вологу суміш разом.
Розігрійте вафельницу, змастіть форму маслом. Випікайте вафлі 3-4 хвилини.
Вафлі з цільнозерновий борошна готові, смачного!