Рецепт Вафлі з цільнозерновий борошна фото

Вафлі з цільнозерновий борошна
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Борошно, Цільнозернове борошно
Пісні страви, Веганські страви
На сніданок
Випічка, Вафлі

Головна перевага цільнозернових продуктів - клітковина, яка так важлива для мікрофлори кишечника. Але частенько продукти з цільного зерна поступаються в смаку - вони більш жорсткі і борошнисті.

Нижче я покажу, як приготувати смачні, тонкі (голландські) вафля, але таке тісто підходить і для товстих (бельгійських) вафель. Просто збільште час випікання до 7-8 хвилин. Вафлі виходять тонкими і хрусткими, а ще легко готуються.

  • Цільнозерновий пшеничне борошно - 2 склянки
  • Цукор - 1/4 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Крохмаль кукурудзяний - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Ванільний сироп - 2-3 капель
  • Рослинна молоко - 1, 5 склянки
  • Рослинна олія - 1/4 склянки
вафлі з цільнозерновий борошна - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
вафлі з цільнозерновий борошна - фото крок 2
В одній мисці змішайте всі сухі інгредієнти.
вафлі з цільнозерновий борошна - фото крок 3
А в інший рідкі.
вафлі з цільнозерновий борошна - фото крок 4
З'єднайте суху і вологу суміш разом.
вафлі з цільнозерновий борошна - фото крок 5
Розігрійте вафельницу, змастіть форму маслом. Випікайте вафлі 3-4 хвилини.
вафлі з цільнозерновий борошна - фото крок 6
Вафлі з цільнозерновий борошна готові, смачного!

Схожі рецепти