Вафельний сендвіч
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами дуже оригінальним рецептом сендвіча з вафель. Це такий бутерброд з двох наслідках вафель і соковитою начинки з тофу і овочів. Блюдо виходить дуже ситним і смачним.
Докладніше, як приготувати вафельний сендвіч, я розповім нижче. У тісто для вафель ви можете додати будь-які спеції і 1 ст.Л. Томатної пасти, якщо хочете зробити смак цікавіше. Підійде для щільного сніданку або обідньої перекушування.
- Борошно - 150 грам
- Соеве молоко - 150-165 грам
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Оцет яблучний - 1/2 Ст. Ложки
- Авокадо - 1 штука
- Помідори - 1 штука
- Сир - 25 грам
- Тофу - 45 грам
- Італійські трави - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Салатний лист - 1 штука
- Соєвий соус - 1-2 Ст. Ложок
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте в мисці борошно, розпушувач і сіль.
У склянку з соєвим молоком додайте яблучний оцет і рослинне масло, перемішайте. Влийте цю суміш в миску з борошном, добре перемішайте.
Розігрійте вафельницу, змастіть маслом і викладіть 3-4 ст.Л. Тесту на кожну половинку. Випікайте вафлю приблизно 7-9 хвилин.
Тофунаріжте на скибочки. Умочіть в соєвий соус, потім посипте італійськими травами і чорним перцем. Обсмажте тофу на середньому вогні до рум'яної скоринки.
Наріжте помідори кружечками, сир натріть на тертці, авокадо роздавите виделкою в пюре.
На одну вафлю покладіть салатний лист.
Зверху пюре з авокадо і тофу.
Потім кружечки помідора і сир.
Другу вафлю змастіть пюре з авокадо і накрийте їй сендвіч.
Вафельний сендвіч готовий, смачного!