Український вафельний торт
(покроковий рецепт з фото)
Український вафельний торт - настільки простий у приготуванні торт, що я не сумніваюся - побачивши цей рецепт, ви обов'язково скажете собі: "про, як просто, треба приготувати! & Quot.
Найскладніше в приготуванні цієї страви - купити вафлі, оскільки продаються вони не скрізь (за винятком України, звичайно, де їх можна купити мало не в будь-якому магазині). В іншому це - найпростіший у приготуванні торт, який ви коли-небудь бачили Приготувати його зміг би навіть дитина - все настільки просто. Але, при такій простоті, торт виходить дуже смачним - без вишукувань звичайно, але з чаєм йде просто чудово!
- Вафлі (упаковка) - 1 штука
- Варене згущене молоко (банку) - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
Складові. Ось - ті самі вафлі, про які йде язик.
Змішуємо згущене молоко з вершковим маслом.
Туди ж додаємо лимонний сік.
Збиваємо на високій швидкості протягом 2-3 хвилин.
Беремо вафельний корж, змащуємо його вийшов кремом.
Аналогічним чином формуємо весь торт - змащуємо коржі і накладаємо один на одного.
Ставимо торт під прес години на два, щоб вафлі гарненько скріпилися.
Нарізаємо торт на невеликі шматочки (чисто український стиль) і подаємо.
Смачного!