Тушкована печінка індички
(покроковий рецепт з фото)
Печінка індички трохи крупніше курячої, але на смак вона практично не відрізняється. Готувати печінку слід недовго, так як вона може вийти досить жорсткою і твердої, втратить вітаміни.
Щоб приготувати цю страву, вам знадобиться печінку індички. Вона повинна бути свіжою, а не замороженої. Саме тоді страва вийде дуже смачним, а головний інгредієнт - м'яким і соковитим. Хочете дізнатися, як приготувати печінку індички? Тоді прочитайте цей рецепт.
- Печінка індичих - 400 грам
- Вершки - 1 Склянка
- Сир твердий - 60 грам
- Цибуля пориста - 60 грам
- Італійські трави - 1 щіпка
- Часник - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 6 Ст. Ложок
- Перець мелений чилі - 2 щіпки
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - 90 грам
Печінка викладіть в друшляк і промийте під проточною холодною водою. Потім дайте зайвої рідини стекти. Наріжте печінку на невеликі шматочки, зачистивши її від плівок.
Сковороду розігрійте на плиті. Викладіть на сковороду шматочок вершкового масла, розтопіть його. Додайте до масла печінку і обсмажте її з усіх боків буквально протягом 3-х хвилин.
Зелена цибуля вимийте і висушіть. Наріжте його кружечками і відправте обсмажувати до печінки. Також можна додати будь-які інші овочі на ваш смак, щоб вийшло повноцінне блюдо.
Обсмажуйте цибулю порей разом з печінкою кілька хвилин. Потім влийте вершки і ретельно все перемішайте. Додайте сушений часник і млоїте на повільному вогні п'ять хвилин.
Будь-який твердий сир натріть на тертці. Печінка посоліть і поперчіть за смаком, зніміть з вогню.
Розкладіть печінку по тарілками, посипте тертим сиром і зеленню. Смачного!