Тушкована грудка з картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Це легке і смачне блюдо, яке однаково подобається і дорослим і дітям. Приготувавши його в мультиварці, ви заощадите свій час, адже біля плити стояти не треба, мультиварка вимкнеться сама.
Картопля і куряча грудка - такі прості і всім знайомі продукти, з них теж можна приготувати смачну страву. Рецепт приготування тушкованою грудки з картоплею в мультиварці зовсім простий, набір продуктів доступний, а картопля і грудка виходять дуже ніжними і смачними. Та й мультиварка, як завжди, на висоті: зробила все смачно, а головне - швидко. Готуємо!
- Куряча грудка - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 500 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
Лук очистимо й наріжемо невеликими кубиками.
Очищену і помиту моркву наріжемо соломкою.
У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, включаємо режим "пиріг" або "випічка" . Додаємо цибулю і моркву, обсмажуємо, помішуючи хвилин 5-7.
Курячі грудки треба добре помити, otrež'te файл. Далі філе наріжемо невеликими кубиками і відправимо до овочів. Додамо сіль і перець за смаком, обсмажити протягом 5 хвилин.
Картопля чистим, нарізаємо брусочками і додаємо в чашу мультиварки. Не забуваємо посолити, закриваємо кришку мультиварки і залишаємо в цьому ж режимі хвилин на 20-30.