Грудка, тушкована в кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний варіант вечері, якщо ви дотримуєтеся дієтичного харчування. Виходить смачне і не дуже калорійне блюдо. Спробуйте приготувати його і ви, вам і вашій родині воно обов'язково сподобається!
Якщо вам цікаво, як приготувати грудку, тушковану в кефірі, то прочитайте цей рецепт. Вам обов'язково сподобається це м'яке і соковите м'ясо. Прекрасне блюдо для тих, хто дотримується дієти і стежить за фігурою.
- Грудка куряча - 600 грам
- Сушена зелень - 1 Ст. Ложка
- Кефір - 200 мілілітрів
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Зелена цибуля - 1/2 пучка
Курку вимийте і наріжте шматочками. Викладіть її в миску, заправте кефіром (кілька столових ложок), посоліть і додайте сушені трави. Залиште курячу грудку маринуватися в холодильнику години на півтора.
Влийте в сковороду трохи рослинного масла, розігрійте його на плиті. Викладіть в масло нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю. Обсмажте його до золотистого кольору і викладіть замариновану грудку. Обсмажте її до рум'яної скоринки.
Залийте грудку залишками кефіру. Зменшіть вогонь і тушкуйте під кришкою двадцять хвилин. Вимийте зелена цибуля і наріжте його дрібно. Додайте цибулю до грудях.
Готову страву подавайте з гарніром. Підійдуть відварені макарони, рис або гречана каша. Смачного!