Рецепт Грудка, тушкована в кефірі фото

Грудка, тушкована в кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Птах, Курка, Кефір, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Відмінний варіант вечері, якщо ви дотримуєтеся дієтичного харчування. Виходить смачне і не дуже калорійне блюдо. Спробуйте приготувати його і ви, вам і вашій родині воно обов'язково сподобається!

Якщо вам цікаво, як приготувати грудку, тушковану в кефірі, то прочитайте цей рецепт. Вам обов'язково сподобається це м'яке і соковите м'ясо. Прекрасне блюдо для тих, хто дотримується дієти і стежить за фігурою.


  • Грудка куряча - 600 грам
  • Сушена зелень - 1 Ст. Ложка
  • Кефір - 200 мілілітрів
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
  • Зелена цибуля - 1/2 пучка
грудка, тушкована в кефірі - фото крок 1
Курку вимийте і наріжте шматочками. Викладіть її в миску, заправте кефіром (кілька столових ложок), посоліть і додайте сушені трави. Залиште курячу грудку маринуватися в холодильнику години на півтора.
грудка, тушкована в кефірі - фото крок 2
Влийте в сковороду трохи рослинного масла, розігрійте його на плиті. Викладіть в масло нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю. Обсмажте його до золотистого кольору і викладіть замариновану грудку. Обсмажте її до рум'яної скоринки.
грудка, тушкована в кефірі - фото крок 3
Залийте грудку залишками кефіру. Зменшіть вогонь і тушкуйте під кришкою двадцять хвилин. Вимийте зелена цибуля і наріжте його дрібно. Додайте цибулю до грудях.
грудка, тушкована в кефірі - фото крок 4
Готову страву подавайте з гарніром. Підійдуть відварені макарони, рис або гречана каша. Смачного!

Схожі рецепти