Рецепт Грудка, маринована в кефірі фото

Грудка, маринована в кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Птах, Курка, Кефір, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати грудку, мариновану в кефірі. У цієї страви досить простий рецепт. І відноситься така їжа до дієтичної. Корисно, поживно, а смак - незвичайний!

Для того, щоб куряча грудка вийшла смачною, необхідно приготувати якісний маринад. Весь секрет закладений в кефірі та спеціях. В якості спецій ідеально підійдуть запашний перець і часник. Вкуснятина, гості оцінять!

  • Грудка куряча - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Кефір - 150 мілілітрів
  • Перець запашний чорний - 1, 5 чайних ложки
  • Часник - 2 зубчики
грудка, маринована в кефірі - фото крок 1
Ріжемо курячу грудку гострим ножем тонкими пластами в пару сантиметрів шириною. Цибулю нарізаємо кільцями.
грудка, маринована в кефірі - фото крок 2
Додаємо спеції, роздавлений часник і сіль. Заливаємо грудку кефіром. Акуратно перемішуємо.
грудка, маринована в кефірі - фото крок 3
Ставимо грудку в холодильник на 2 годину, щоб птах промаринувалося.
грудка, маринована в кефірі - фото крок 4
Обсмажуємо грудку на сковороді з невеликою кількістю масла.
грудка, маринована в кефірі - фото крок 5
15 хвилин - одну сторону, 15 - іншу. Загальний час приготування на сковороді - півгодини.
Страву можна прикрасити зеленню, квасолею і чим завгодно, на ваш погляд!

Схожі рецепти