Грудка, маринована в кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати грудку, мариновану в кефірі. У цієї страви досить простий рецепт. І відноситься така їжа до дієтичної. Корисно, поживно, а смак - незвичайний!
Для того, щоб куряча грудка вийшла смачною, необхідно приготувати якісний маринад. Весь секрет закладений в кефірі та спеціях. В якості спецій ідеально підійдуть запашний перець і часник. Вкуснятина, гості оцінять!
- Грудка куряча - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Кефір - 150 мілілітрів
- Перець запашний чорний - 1, 5 чайних ложки
- Часник - 2 зубчики
Ріжемо курячу грудку гострим ножем тонкими пластами в пару сантиметрів шириною. Цибулю нарізаємо кільцями.
Додаємо спеції, роздавлений часник і сіль. Заливаємо грудку кефіром. Акуратно перемішуємо.
Ставимо грудку в холодильник на 2 годину, щоб птах промаринувалося.
Обсмажуємо грудку на сковороді з невеликою кількістю масла.
15 хвилин - одну сторону, 15 - іншу. Загальний час приготування на сковороді - півгодини.
Страву можна прикрасити зеленню, квасолею і чим завгодно, на ваш погляд!
Страву можна прикрасити зеленню, квасолею і чим завгодно, на ваш погляд!