Торт з желатином і сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Смачний торт без випічки з легкими желатиновими шарами. Простий у виконанні варіант десерту.
Швидкий в приготуванні, не надто солодкий, але ніжний і смачний торт. Рецепт спеціально для тих, хто не дружить з тестом. Приготувати торт зі сметаною і желатином в домашніх умовах - простіше простого. Розповідаю, як це зробити.
1. Желатин замочити у воді для набухання. Як набрякне - нагріти на водяній бані до повного розчинення. Розділити отриманий розчин на три частини.
2. Печінка подрібнити в дрібну крихту, додати до нього половину сметани і добре перемішати. Потім влити третю частину желатинового розчину, перемішати. Викласти на дно рознімної форми. Поставити в холодильник для застигання.
3. Частину, що залишилася сметану збити з цукровою пудрою, потім додати третю частину розчину желатину і знову добре збити. Вилити масу на шар з печива і поставити в холодильник застигати.
4. Додати до залишилася желатиновой масі сік з персиків і добре перемішати, якщо треба - нагріти. Персики нарізати красивими часточками, викласти на застиглий сметанний шар і залити желатиновим розчином.
Поставити в холодильник до повного застигання.
- Пісочне солодке печиво - 500 грам
- Крем - 800 грам
- Цукрова пудра - 6 Ст. Ложок
- Консервовані персики - 300 грам
- Желатин - 50 грам
- Вода - 600 грам
1. Желатин замочити у воді для набухання. Як набрякне - нагріти на водяній бані до повного розчинення. Розділити отриманий розчин на три частини.
2. Печінка подрібнити в дрібну крихту, додати до нього половину сметани і добре перемішати. Потім влити третю частину желатинового розчину, перемішати. Викласти на дно рознімної форми. Поставити в холодильник для застигання.
3. Частину, що залишилася сметану збити з цукровою пудрою, потім додати третю частину розчину желатину і знову добре збити. Вилити масу на шар з печива і поставити в холодильник застигати.
4. Додати до залишилася желатиновой масі сік з персиків і добре перемішати, якщо треба - нагріти. Персики нарізати красивими часточками, викласти на застиглий сметанний шар і залити желатиновим розчином.
Поставити в холодильник до повного застигання.