Рецепт Торт з желатином і сметаною фото

Торт з желатином і сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти
На святковий стіл
Випічка , Десерти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Смачний торт без випічки з легкими желатиновими шарами. Простий у виконанні варіант десерту.

Опис приготування:

Швидкий в приготуванні, не надто солодкий, але ніжний і смачний торт. Рецепт спеціально для тих, хто не дружить з тестом. Приготувати торт зі сметаною і желатином в домашніх умовах - простіше простого. Розповідаю, як це зробити.

1. Желатин замочити у воді для набухання. Як набрякне - нагріти на водяній бані до повного розчинення. Розділити отриманий розчин на три частини.

2. Печінка подрібнити в дрібну крихту, додати до нього половину сметани і добре перемішати. Потім влити третю частину желатинового розчину, перемішати. Викласти на дно рознімної форми. Поставити в холодильник для застигання.

3. Частину, що залишилася сметану збити з цукровою пудрою, потім додати третю частину розчину желатину і знову добре збити. Вилити масу на шар з печива і поставити в холодильник застигати.

4. Додати до залишилася желатиновой масі сік з персиків і добре перемішати, якщо треба - нагріти. Персики нарізати красивими часточками, викласти на застиглий сметанний шар і залити желатиновим розчином.

Поставити в холодильник до повного застигання.

  • Пісочне солодке печиво - 500 грам
  • Крем - 800 грам
  • Цукрова пудра - 6 Ст. Ложок
  • Консервовані персики - 300 грам
  • Желатин - 50 грам
  • Вода - 600 грам
Швидкий в приготуванні, не надто солодкий, але ніжний і смачний торт. Рецепт спеціально для тих, хто не дружить з тестом. Приготувати торт зі сметаною і желатином в домашніх умовах - простіше простого. Розповідаю, як це зробити.

1. Желатин замочити у воді для набухання. Як набрякне - нагріти на водяній бані до повного розчинення. Розділити отриманий розчин на три частини.

2. Печінка подрібнити в дрібну крихту, додати до нього половину сметани і добре перемішати. Потім влити третю частину желатинового розчину, перемішати. Викласти на дно рознімної форми. Поставити в холодильник для застигання.

3. Частину, що залишилася сметану збити з цукровою пудрою, потім додати третю частину розчину желатину і знову добре збити. Вилити масу на шар з печива і поставити в холодильник застигати.

4. Додати до залишилася желатиновой масі сік з персиків і добре перемішати, якщо треба - нагріти. Персики нарізати красивими часточками, викласти на застиглий сметанний шар і залити желатиновим розчином.

Поставити в холодильник до повного застигання.

Схожі рецепти