Торт з вершками і полуницею
(покроковий рецепт з фото)
Полуниця з вершками - ідеальний десерт для романтичного вечора. Поєднання цих смаків вважається класичним, і використовується в багатьох десертах.
Красива, яскрава і неймовірно смачна випічка збере навколо себе всіх ласунів. Вам обов'язково треба дізнатися про те, як приготувати торт з вершками і полуницею. Інструкція не така складна, як може здатися. У вас все вийде!
- Яйця - 6 штук
- Цукор - 300 грам
- Сік лимона - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 380-400 грам
- Вершки для збивання - 450 мілілітрів
- Цукрова пудра - 100 грам
- Ванільний екстракт - 0, 5 чайних ложки
- Полуниця - 800-1000 грам

Belk відділ Желтков. Білки збийте міксером в глибокій мисці.

В іншу миску помістіть жовтки.

Поступово додайте до жовтків 185 г пісочний, постійно збиваючи суміш.

Потім влийте воду, масло і лимонний сік. Не забувайте заважати.

Потім всипте борошно і сіль. Замішайте рідке тісто.

Білки збийте з цукром, що залишився до стійких піків.

Акуратно додайте білки до решти тесту. Заважайте масу лопаткою.

Викладіть тісто в круглу форму для випічки. Надішліть її запікатися при 160 градусах протягом 40 хвилин.

Поки бісквіт остигає, займіться кремом. На середньої потужності збийте вершки.

Додайте ванілін і цукрову пудру. Збийте ще раз.

Розділіть остиглий бісквіт на 2 або 3 частини.

Змащуйте бісквіти вершковим кремом і нарізаною полуницею.

Торт прикрасьте кремом і полуницею з усіх боків. Для просочення можете залишити випічку на 2-4 години в холодильнику. Приємного чаювання!