Рецепт Торт з сиром маскарпоне фото

Торт з сиром маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершковий сир , Сир , Маскарпоне
Страви без випічки
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні детально розповім про те, як приготувати торт з сиром маскарпоне, який можна подати до святкового столу або до сімейних посиденьок з чаєм. Торт складається з шоколадного бісквіту та сиру.

Опис приготування:

Тортики з маскарпоне вийдуть дуже незвичайними. Це мексиканський рецепт, так що смак буде сюрпризом для ваших близьких. У торті поєднуються спеції та прянощі з ніжним сиром"Маскарпоне" . Також десерт можна красиво прикрасити. Як варіант - розрізати коржі на 2 частини, просочити гарненько сиропом і перешарувати кремом. Вибирати вам

  • Какао - 130 грам
  • Борошно - 350 грам
  • Цукор - 250 грам
  • Коричневий цукор - 220 грам
  • Обкладинка - 1, 5 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Каєнський перець - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Молоко - 460 грам
  • Оливкова олія - 110 грам
  • Рослинна олія - 110 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Ваніль - 1, 5 Ст. Ложки
  • Маскарпоне - 230 грам (в вершках)
  • Обкладинка - 1 Ст. Ложка (в вершках)
  • Ваніль - 2 чайних ложки (в вершках)
  • Цукрова пудра - 125 грам (в вершках)
  • Сіль - 1 щіпка (в вершках)
  • Жирні вершки - 235 грам (в вершках)
торт з сиром маскарпоне - фото крок 1
1. Всі сухі інгредієнти складіть у глибоку миску. Перемішайте.
торт з сиром маскарпоне - фото крок 2
2. Слідом викладіть вологі інгредієнти для тіста (включаючи яйця). Знову ретельно перемішайте.
торт з сиром маскарпоне - фото крок 3
3. Дві форми діаметром 20 см змастіть маслом, застелите папером для випічки і знову трохи змастіть. Рівномірно розлийте тісто по формах. Запікайте в духовці при при 180 градусах протягом 40-45 хвилин (перевіряйте готовність зубочисткою). Як тільки бісквіти запекутся, потримайте їх в формах хвилин 10, а після дістаньте і залиште до повного охолодження.
торт з сиром маскарпоне - фото крок 4
4. Займемося кремом. Насамперед гарненько збийте міксером вершки (до стійких піків). В іншій мисочці змішайте маскарпоне, корицю, ваніль і цукор. Гарненько перемішайте. Акуратно з'єднайте вершки з сирним кремом.
торт з сиром маскарпоне - фото крок 5
5. Остигнули бісквіти змастіть вийшов кремом. Перед цим можна просочити їх улюбленим сиропом (по бажанню).

Схожі рецепти