Торт з кремом-чіз
(покроковий рецепт з фото)
Торт з кремом-чіз - один з найсмачніших і затребуваних. І не дарма! Сирний сир в складі розбавляє нудотну солодкість крему, що дуже позитивно позначається на смаку. Спробуйте і ви!
При приготуванні такого торта ананаси можна замінити на консервовані персики, банани або полуницю. Замість ванільних коржів можна використовувати шоколадні. Теж буде дуже смачно!
- Яйце - 6 штук
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 150 грам
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Вершки - 550 грам (від 33% жирності)
- Сир сирний - 550 грам
- Цукрова пудра - 5 Ст. Ложок
- Ананаси - 1 банок (консервовані)
Для приготування торта насамперед необхідно приготувати бісквіт. Для приготування бісквіта підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Збийте яйця з цукром в пишну масу. При збиванні маса збільшиться в об'ємі і стане світліше. Потім акуратно вмішати за допомогою віночка просіяне борошно з розпушувачем.
Готове тісто перелийте в форму для випічки діаметром 20-22 см. Поставте в духовку розігріту до 180 градусів на 40-50 хвилин.
Готовий бісквіт вийміть з форми, остудіть і дайте йому відлежатися, щоб його було зручніше різати. Розріжте бісквіт на 4 коржа.
Для начинки візьміть охолоджені вершки жирністю не менше 33%. Сирний сир заздалегідь вийміть з холодильника, щоб він став кімнатної температури. Консервовані ананаси вийміть з банки. Сироп не виливайте, а просочіть їм бісквітні коржі.
Для приготування крему збийте вершки з цукровою пудрою в пишний і стабільний крем. Потім підмішати в нього сирний сир.
Коржі прошарками кремом. Викладіть ананаси.
Зберіть весь торт. Повапните його кремом з усіх боків.
Готовий торт прикрасьте на свій смак і святкової події. Можна просто обсипати торт бісквітної крихтою. Поставте торт в холодильник на кілька годин, щоб він добре просочився і застиг.
Смачний і ніжний торт готовий!
Приємного чаювання!