Рецепт Шоколадний крем-чіз фото

Шоколадний крем-чіз
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти, Вершковий сир, Сир, Шоколад
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт
Десерти

Шоколадний крем-чіз - це один з найсмачніших шоколадних кремів. Його можна використовувати для прошарку бісквітів і для вирівнювання поверхні торта. Ділюся рецептом!

Шоколадний крем-чіз дуже універсальний крем. Він добре тримає форму. Тому його можна використовувати не тільки для торта, але і для прикраси десертів і тістечок.

  • Вершкове масло - 150 грам
  • Сир сирний - 400 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Шоколад - 100 грам
шоколадний крем-чіз - фото крок 1
Для приготування крему підготуйте всі необхідні інгредієнти. Сир і вершкове масло заздалегідь вийміть з холодильника, щоб вони нагрілися до кімнатної температури.
шоколадний крем-чіз - фото крок 2
Шоколад поламайте на шматочки і складіть в невеликий ківш.
шоколадний крем-чіз - фото крок 3
Розтопіть шоколад на водяній бані, щоб не залишалося шматочків. Потім охолодіть до кімнатної температури.
шоколадний крем-чіз - фото крок 4
У чаші для збивання з'єднайте м'яке вершкове масло і цукрову пудру. Збийте на максимальній швидкості міксера, щоб крем став пишніше і світліше. При збиванні цукрова пудра розчиниться.
шоколадний крем-чіз - фото крок 5
Потім додайте розтоплений шоколад. Вмішайте його в крем.
шоколадний крем-чіз - фото крок 6
У шоколадну масу додайте вершковий сирний сир.
шоколадний крем-чіз - фото крок 7
Змішайте крем до однорідної консистенції, щоб сир рівномірно розійшовся.
шоколадний крем-чіз - фото крок 8
Готовий крем можна відразу ж використовувати для вирівнювання поверхні торта.

Схожі рецепти