Шоколадний крем-чіз
(покроковий рецепт з фото)
Шоколадний крем-чіз - це один з найсмачніших шоколадних кремів. Його можна використовувати для прошарку бісквітів і для вирівнювання поверхні торта. Ділюся рецептом!
Шоколадний крем-чіз дуже універсальний крем. Він добре тримає форму. Тому його можна використовувати не тільки для торта, але і для прикраси десертів і тістечок.
- Вершкове масло - 150 грам
- Сир сирний - 400 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Шоколад - 100 грам
Для приготування крему підготуйте всі необхідні інгредієнти. Сир і вершкове масло заздалегідь вийміть з холодильника, щоб вони нагрілися до кімнатної температури.
Шоколад поламайте на шматочки і складіть в невеликий ківш.
Розтопіть шоколад на водяній бані, щоб не залишалося шматочків. Потім охолодіть до кімнатної температури.
У чаші для збивання з'єднайте м'яке вершкове масло і цукрову пудру. Збийте на максимальній швидкості міксера, щоб крем став пишніше і світліше. При збиванні цукрова пудра розчиниться.
Потім додайте розтоплений шоколад. Вмішайте його в крем.
У шоколадну масу додайте вершковий сирний сир.
Змішайте крем до однорідної консистенції, щоб сир рівномірно розійшовся.
Готовий крем можна відразу ж використовувати для вирівнювання поверхні торта.