Шоколадний крем «ган»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите піч, то напевно хоча б раз чули про "ганаш" . Насправді це простий крем-глазур, який може повторити кожен, особливо з цим докладним покроковим рецептом.
Я покажу вам, як приготувати шоколадний крем "ганаш" швидко і легко. Усе, що вам знадобиться, це хороший шоколад і вершки. Сам процес не займе більше 10 хвилин, а результатом ви точно залишитеся задоволені. Такий крем можна використовувати для покриття будь-яких десертів, він чудово лягає і швидко застигає.
- Шоколад - 120 грам
- Вершки - 120 мілілітрів
1. Шоколад я вважаю за краще брати ось в таких дропси. Але можна взяти звичайну плитку і поламати руками.
2. Вершки в невеликому сотейнику прогрійте на вогні. Їх не потрібно кип'ятити! Необхідно довести до стану "ось-ось закиплять" і відразу ж зняти з вогню. Вилийте вершки в мисочку з шоколадом.
3. І просто залиште на пару хвилин.
4. А далі почніть акуратно перемішувати вже розтоплений в вершках шоколад, поки маса не стане однорідною.