Рецепт Шоколадний крем «ган» фото

Шоколадний крем «ган»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Вершки , Шоколад
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Солодке , Десерти , Крем
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Якщо ви любите піч, то напевно хоча б раз чули про"Ганаш" . Насправді це простий крем-глазур, який може повторити кожен, особливо з цим докладним покроковим рецептом.

Опис приготування:

Я покажу вам, як приготувати шоколадний крем"Ганаш" швидко і легко. Усе, що вам знадобиться, це хороший шоколад і вершки. Сам процес не займе більше 10 хвилин, а результатом ви точно залишитеся задоволені. Такий крем можна використовувати для покриття будь-яких десертів, він чудово лягає і швидко застигає.

  • Шоколад - 120 грам
  • Вершки - 120 мілілітрів
шоколадний крем
1. Шоколад я вважаю за краще брати ось в таких дропси. Але можна взяти звичайну плитку і поламати руками.
шоколадний крем
2. Вершки в невеликому сотейнику прогрійте на вогні. Їх не потрібно кип'ятити! Необхідно довести до стану"ось-ось закиплять" і відразу ж зняти з вогню. Вилийте вершки в мисочку з шоколадом.
шоколадний крем
3. І просто залиште на пару хвилин.
шоколадний крем
4. А далі почніть акуратно перемішувати вже розтоплений в вершках шоколад, поки маса не стане однорідною.
шоколадний крем
5. "Ганаш" чудово підійде для покриття ось такого домашнього рулету, наприклад.
шоколадний крем
6. Подивіться, як класно він застиг.
Для тортів, кексів і інших кулінарних екскрементів цей рецепт вам точно стане в нагоді!

Схожі рецепти