Крем «ган»
(покроковий рецепт з фото)
"Ganash" - крем з шоколаду і свіжих вершків, який використовують в якості начинки для бісквітів, цукерок або тістечок, а також для прикраси різних десертів. Готується крем дуже просто і швидко.
Дивіться, як приготувати крем "ганаш" в домашніх умовах. Його можна готувати з різних видів шоколаду: чорного, молочного або білого. При використанні темного шоколаду знадобиться 200 мл вершків. У приготовлений крем додають сухофрукти, горіхи або цукати. Хай щастить!
- Вершки - 200 мілілітрів(35% жирності)
- Чорний шоколад - 150 грам
- Лікер - За смаком
Перемішуємо до повного розчинення шоколаду.
У процесі збивання маса значно посвітлішає і стане густішою. Додаємо лікер, збиваємо до консистенції крему. Готово!