Рецепт Крем «ган» фото

Крем «ган»
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Молочні продукти , Вершки , Шоколад
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Десерти , Крем
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

"Ganash" - крем з шоколаду і свіжих вершків, який використовують в якості начинки для бісквітів, цукерок або тістечок, а також для прикраси різних десертів. Готується крем дуже просто і швидко.

Опис приготування:

Дивіться, як приготувати крем"Ганаш" в домашніх умовах. Його можна готувати з різних видів шоколаду: чорного, молочного або білого. При використанні темного шоколаду знадобиться 200 мл вершків. У приготовлений крем додають сухофрукти, горіхи або цукати. Хай щастить!

  • Вершки - 200 мілілітрів(35% жирності)
  • Чорний шоколад - 150 грам
  • Лікер - За смаком
крем & Quot; Ganas
Сливки на водяній бані доведіть до температури 60 градусів. Подрібнюємо шоколад в блендері і засипаємо його в вершки. Знімаємо з плити.
крем & Quot; Ganas
Перемішуємо до повного розчинення шоколаду.
крем & Quot; Ganas
Дайте масі повністю охолонути і помістіть її в холодильник на 2 годину. Потім дістаємо і збиваємо міксером.
крем & Quot; Ganas
У процесі збивання маса значно посвітлішає і стане густішою. Додаємо лікер, збиваємо до консистенції крему. Готово!

Схожі рецепти