Шоколадний крем для торта
(покроковий рецепт з фото)
Для бажаючих підсолодити і урізноманітнити своє життя приготуйте чудовий рецепт шоколадного крему, який з успіхом може бути використаний в якості начинки для торта. Рекомендую.
Подивіться, як приготувати шоколадний крем для торта, Котрий, безсумнівно, вас порадує своїм ніжним смаком, апетитним запахом. Для виготовлення використовуються шоколад, яйця, какао і молоко. Десерт дуже сподобається вашим дітям. Готується дуже швидко, від господині не потрібно особливу майстерність. Крем сміливо можна додавати в книгу кулінарних рецептів і просто пробувати.
- Молоко - 250 мілілітрів
- Цукор - 100 мілілітрів
- Яйця - 4 штуки
- Какао - 10 грам
- Шоколад - 50 грам
1. Візьміть невелику каструлю, налийте в неї молоко і трохи підігрійте. Розламати шоколад на невеликі шматочки. Викладіть шоколад в каструлю з молоком, перемішуйте до повного розчинення і отримання однорідної рідини.
2. Візьміть яйця. Акуратно відокремте жовтки і ретельно розітріть їх з цукровим піском, додайте какао і добре перемішайте.
3. Додайте молоко з розчиненим шоколадом. Чи не переставайте перемішувати, доведіть на повільному вогні суміш до закипання.
4. Варіть заварний крем з шоколадом ще протягом 5-7 хвилин, при цьому не забувайте перемішувати до тих пір, поки крем не стане густим. Охолодіть шоколадний крем. Десерт застосовуйте для просочення торта. Смачного.