Рецепт Торт «сметанник» на швидку руку фото

Торт «сметанник» на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей
Випічка , Торти , Сметанник
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Гості на порозі або близькі попросили спекти щось до чаю? Поспішаю поділитися дуже простим варіантом, як приготувати торт"Сметанник" на швидку руку. Від такого десерту точно всі будуть в захваті.

Опис приготування:

Такий тортик стане справжнім відкриттям для тих, хто його спробує. Обов'язково візьміть рецепт на замітку. Найніжніші коржі в поєднанні з апетитним м'яким кремом - це неймовірно смачно.

  • Цукор - 2 склянки
  • Яйце - 12 штук
  • Крем - 500 грам
  • Борошно - 4 склянки
  • Сода - 1.5 чайних ложки(+ оцет або сік лимона)
  • Рослинна олія - 2 чайних ложки
  • Банка згущеного молока - 1 штука
  • Вершки - 1 Склянка
  • Ванілін - 2 чайних ложки
торт
1. У глибокій мисці збийте яйця з цукром до пишності.
торт
2. Погасіть соду оцтом або соком лимона.
торт
3. Додайте в тісто 3 ложки сметани, соду, трохи рослинного масла і просіяне борошно. Збийте до однорідності.
торт
4. З такої кількості тіста можна спекти два широких коржа, щоб потім розрізати кожен ще на два. Випікаються коржі досить швидко близько 15 хвилин при температурі 200 градусів.
торт
5. З кремом теж все досить просто. Поки випікаються коржі, збийте до однорідності сметану зі згущеним молоком і ваніліном.
торт
6. Додайте збиті вершки, перемішайте. Усе, крем на сметанник готовий.
торт
7. Коржі остудити на решітці і рясно перемажьте кремом.
торт
8. Обрізками коржів присипте боки. Залиште тортик, щоб він просочився. Перед подачею можна прикрасити шоколадом, горішками, ягодами.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти