Рецепт Сметанник на швидку руку фото

Сметанник на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти
Дієтичне харчування, Рецепти без шкоди
На швидку руку
Випічка, Торти, Сметанник

Сметанник на швидку руку - дуже смачний і ніжний торт. Готувати його легко і швидко. Їсти з чаєм і задоволенням Ділюся рецептом.

Простіше ніж сметанник не готується, по-моєму, жодне кондитерський виріб:) І тим не менш, смак у цього десерту дуже привабливий. Якщо ви не хочете робити торт з вийшов коржів, можна їх просто порізати і подати як невеликі бісквіти. В цьому випадку у вас буде випічка до чаю вже через 40 хвилин. Розповідаю, як приготувати сметанник на швидку руку:

1. Збиваємо яйця з цукром до розчинення.

2. Додаємо сметану, соду, ванілін і борошно і гарненько розмішуємо, щоб вийшло однорідне тісто без грудочок.

3. Змащуємо форму маслом і виливаємо в неї тісто.

4. Відправляємо в духовку випікатися при температурі 200 градусів. Готовність перевіряємо зубочисткою.

5. Для крему збиваємо сметану з цукром.

6. Готовий сметанник розрізаємо на коржі і промазуємо кремом.

7. Верх прикрашаємо крихтою з печива, тертим шоколадом, фруктами - як підкаже ваша фантазія. Через кілька годин торт просочиться і його можна подавати до столу.

Приємного вам чаювання

  • Крем - 600 грам(250 грам - для тіста, 350 - для крему.)
  • Цукор - 2 склянки(1 стакан для тесту, 1 стакан для крему)
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Сода - 2/3 чайних ложки
  • Яйця - 3 штуки
  • Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
Простіше ніж сметанник не готується, по-моєму, жодне кондитерський виріб:) І тим не менш, смак у цього десерту дуже привабливий. Якщо ви не хочете робити торт з вийшов коржів, можна їх просто порізати і подати як невеликі бісквіти. В цьому випадку у вас буде випічка до чаю вже через 40 хвилин. Розповідаю, як приготувати сметанник на швидку руку:

1. Збиваємо яйця з цукром до розчинення.

2. Додаємо сметану, соду, ванілін і борошно і гарненько розмішуємо, щоб вийшло однорідне тісто без грудочок.

3. Змащуємо форму маслом і виливаємо в неї тісто.

4. Відправляємо в духовку випікатися при температурі 200 градусів. Готовність перевіряємо зубочисткою.

5. Для крему збиваємо сметану з цукром.

6. Готовий сметанник розрізаємо на коржі і промазуємо кремом.

7. Верх прикрашаємо крихтою з печива, тертим шоколадом, фруктами - як підкаже ваша фантазія. Через кілька годин торт просочиться і його можна подавати до столу.

Приємного вам чаювання

Схожі рецепти