Сметанник на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Сметанник на швидку руку - дуже смачний і ніжний торт. Готувати його легко і швидко. Їсти з чаєм і задоволенням Ділюся рецептом.
Простіше ніж сметанник не готується, по-моєму, жодне кондитерський виріб:) І тим не менш, смак у цього десерту дуже привабливий. Якщо ви не хочете робити торт з вийшов коржів, можна їх просто порізати і подати як невеликі бісквіти. В цьому випадку у вас буде випічка до чаю вже через 40 хвилин. Розповідаю, як приготувати сметанник на швидку руку:
1. Збиваємо яйця з цукром до розчинення.
2. Додаємо сметану, соду, ванілін і борошно і гарненько розмішуємо, щоб вийшло однорідне тісто без грудочок.
3. Змащуємо форму маслом і виливаємо в неї тісто.
4. Відправляємо в духовку випікатися при температурі 200 градусів. Готовність перевіряємо зубочисткою.
5. Для крему збиваємо сметану з цукром.
6. Готовий сметанник розрізаємо на коржі і промазуємо кремом.
7. Верх прикрашаємо крихтою з печива, тертим шоколадом, фруктами - як підкаже ваша фантазія. Через кілька годин торт просочиться і його можна подавати до столу.
Приємного вам чаювання
- Крем - 600 грам(250 грам - для тіста, 350 - для крему.)
- Цукор - 2 склянки(1 стакан для тесту, 1 стакан для крему)
- Борошно - 1, 5 склянки
- Сода - 2/3 чайних ложки
- Яйця - 3 штуки
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
1. Збиваємо яйця з цукром до розчинення.
2. Додаємо сметану, соду, ванілін і борошно і гарненько розмішуємо, щоб вийшло однорідне тісто без грудочок.
3. Змащуємо форму маслом і виливаємо в неї тісто.
4. Відправляємо в духовку випікатися при температурі 200 градусів. Готовність перевіряємо зубочисткою.
5. Для крему збиваємо сметану з цукром.
6. Готовий сметанник розрізаємо на коржі і промазуємо кремом.
7. Верх прикрашаємо крихтою з печива, тертим шоколадом, фруктами - як підкаже ваша фантазія. Через кілька годин торт просочиться і його можна подавати до столу.
Приємного вам чаювання