Рецепт Торт «Петушки» новорічний фото

Торт «Петушки» новорічний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Яйця , Бісквітне тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Скоро, скоро Новий рік! І до нас в гості на вогник приходить Півник. Простий у виконанні, доступний для молодих господинь і навіть для чоловіків, мій улюблений бісквіт у формі символу наступаючого нового року.

Опис приготування:

Як легко і красиво прикрасити ваш Новорічний стіл? Ось простий рецепт, як приготувати торт"Петушок" новорічний. Для цього візьміть трохи новорічного передчуття, крапельку святкового настрою і виріжте з пергаменту шаблон у вигляді півника. За основу можете взяти ваш улюблений рецепт бісквіта і крему. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Молоко згущене - 1 штука (банку)
  • Мандарин - 1 штука
торт
Підготуйте необхідні інгредієнти для бісквітного коржа.
торт
Яйця збивайте з цукром і ваніліном протягом 7 хвилин за допомогою блендера або виделкою до світлої пишної маси.
торт
Просійте борошно і частинами додавайте в яєчну масу. Перемішуйте за допомогою силіконової лопатки, рухаючись від низу до верху.
торт
Розігрійте духовку до 180С. Викладіть в силіконову форму тісто. Випікайте в розігрітій духовці 30 хвилин. Перевірте готовність сірником, вона повинна бути сухою.
торт
Готовий бісквіт залиште на 10 хвилин у відкритій духовці. Вийміть з форми і остудити на решітці. Разрежьте на два коржа поперек.
торт
Виріжте з пергаменту шаблон півня. Прикладіть шаблон до бісквітного Коржу, виріжте півня. Повторіть з другим коржем.
торт
Для крему візьміть розм'якшене вершкове масло, згущене молоко і мандарин.
торт
Розм'якшене масло збийте міксером. Додайте згущене молоко, збийте. Залишки бісквітного тіста подрібніть в крихту, перемішайте з 3 ст. L. Крему.
торт
Мандарин поріжте на шматочки.
торт
Перший корж змастіть кремом, викладіть зверху шматочки мандарина.
торт
Зверху покладіть другий корж, prizhmite, намажте кремом. З суміші крихти і крему сформуйте гребінець, частина голови, борідку і дзьоб півня. Із залишку бісквітного коржа покажіть крило птиці.
торт
Намажте кремом крило. Прикрасьте півника за допомогою зерен граната і різнобарвною глазурі, яку можна купити в тюбиках. Щасливого Нового року!

Схожі рецепти