Рецепт Торт на кефірі «Чорний принц» фото

Торт на кефірі «Чорний принц»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Кефір
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 30 хв.

"Чорний принц" - простий і швидкий в приготуванні торт на кефірі. Обов'язково дізнайтеся, як приготувати надзвичайно смачний шоколадний бісквіт з ніжним сметанним кремом - хороший варіант для чаювання.

Опис приготування:

У приготуванні цього торта немає ніяких проблем. Готовність бісквіта перевіряйте дерев'яною паличкою, вона повинна бути повністю сухий. У крем додайте ваніль, якщо любите. А прикрасити можете за своїм бажанням.

  • Кефір - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Какао - 1 Ст. Ложка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Крем 15-20% - 250 грам
  • Цукор - 0, 5 склянки (в вершках)
  • Темний шоколад - 50 грам
торт на кефірі
1. Яйце і цукор збийте міксером в піну.
торт на кефірі
2. Додайте до них кефір і какао, перемішайте віночком до однорідного стану.
торт на кефірі
3. Додайте в тісто просіяне борошно і соду. Знову збийте вінчиком.
торт на кефірі
4. Форму для випічки змастіть маслом, вилийте в неї тісто. Випікайте в духовці при температурі 180 градусів 20-25 хвилин.
торт на кефірі
5. Для приготування крему розм'якшене вершкове масло перетріть з цукром.
торт на кефірі
6. Додайте в крем сметану і збийте міксером.
торт на кефірі
7. Коли бісквіт повністю охолонув, розріжте його на 2 коржа. Змастіть нижній сметанним кремом, накрийте другою половинкою і залишками крему змастіть верх і боки торта.
торт на кефірі
8. Прикрасьте торт тертим шоколадом, дайте просочитися і подавайте десерт на стіл!

Схожі рецепти