Торт «Медовик» домашній
(покроковий рецепт з фото)
Хочете навчитися і дізнатися, як приготувати торт "медовик" домашній? Тоді не проходите мимо, адже я розповім вам все в подробицях і з покроковими фотографіями. Тільки привід для цього десерту знайдіть!
"медовик" - ця класика, яку люблять і дорослі, та діти. Незважаючи на те, що тортик складається з великої кількості коржів, печуться вони досить швидко і просто. Якщо ви шукайте безпрограшний варіант десерту, тоді рекомендую саме цей.
- Вершкове масло - 150 грам(+ 200 грам в крем)
- Цукор - 3/4 склянки
- Мед - 1/4 склянки
- Борошно - 3-4 склянок
- Яйце - 2 штуки
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Банка згущеного молока - 2 штуки
1. Розтопити вершкове масло. Чуть-чуть остудіть його, щоб воно було теплим, але не гарячим, додайте цукор, мідь, яйця і розпушувач.
2. Ретельно перемішайте і поставте на повільний вогонь. Залиште нудитися хвилин на 7, але не забувайте помішувати. Маса повинна стати красивого рум'яного кольору.
3. Перекладіть в глибоку миску і відразу ж додайте просіяне борошно. Замісити однорідне тісто.
4. Приберіть його в холодильник приблизно на годинку. Після наріжте на 7 однакових шматочків.
5. Кожен розкачати дуже тонко на аркуші пергаменту. За допомогою тарілки виріжте рівне коло, який потім відправте в розігріту духовку.
6. Випікаються коржі дуже швидко - хвилин 5-6 перший, а наступні ще трохи менше. Готові коржі потрібно як слід остудити.
7. Для приготування крему збийте розм'якшене вершкове масло зі згущеним молоком.
8. А далі все дуже просто: необхідно кожен корж рясно змастити кремом.
9. Залишки розподілите по боках майбутнього тортика і зверху. Обрізки від коржів подрібніть в крихту.
10. І присипте нею готовий десерт з усіх боків. Ось такий апетитний торт "медовик" домашній і смачний вийшов. Залиште його на пару годин просочитися (а найкраще на ніч) перед подачею. Приємного чаювання!