Рецепт Торт «Любава» фото

Торт «Любава»
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
Тісто, Пісочне тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти

Якщо ви хочете урізноманітнити свій солодкий стіл, то приготуйте торт "любава" . Він зроблений з пісочного коржів з масляним кремом. Має хрустку структуру і помірну солодкість, а доповнюють смак ягоди.

У приготуванні тесту дуже важливо зловити ту саму середину, коли тісто замішане. Якщо воно прилипає до робочої поверхні, а вказану кількість борошна витрачено, то натріть стіл борошном і розгортайте корж. Корж більшого діаметра не варто розгортати, він буде дуже сухим після випічки.

  • Вершкове масло - 400 грам(200 грам в тісто, 200 грам в крем
    )
  • Борошно пшеничне - 2, 5-3 склянки
  • Яйце - 2, 5 штуки
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Молоко - 2, 5 Ст. Ложки
  • Згущене молоко - 8 Ст. Ложок
  • Ягоди - За смаком
торт
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Масло має бути кімнатної температури.
торт
У чашку викладіть борошно (2, 5 склянки), сіль, яйця, молоко.
торт
Замісити м'яке тісто. Якщо тісто прилипає до рук, то частинами додайте ще 0, 5 склянки, але не більше, щоб не забити тісто борошном.
торт
Тісто розділіть на дві нерівні частини.
Кожну чать, поділіть ще на три частини. У результаті повинно вийти 6 кульок: 3 великих і 3 маленьких.
торт
Кожна кулька розкачайте в корж. Діаметр великого коржа 20 см., маленького 12-14 см.
торт
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Викладіть коржі на збризнути водою деко. На коржах, зробіть ножем проколи.
Поставте випікатися в гарячу духовку на 20 хвилин. Спечіть все заготовки.
торт
Готові коржі охолодіть.
торт
Охолоджені коржі підрівняйте. Обрізки від коржів подрібніть в блендері.
торт
Приготуйте крем. Збийте в пишну масу м'яке вершкове масло зі згущеним молоком.
торт
Кожен корж змастіть кремом.
торт
Коржі злегка притисніть, щоб вони з'єдналися. Обсипте крихтою обидві частини і з'єднайте більшу частину з малої.
торт
Дайте торту просочитися протягом 2 годин, після прикрасьте ягодами.
торт
Торт "любава" готовий. Приємного чаювання!

Схожі рецепти