Рецепт Торт «листкове поліно» фото

Торт «листкове поліно»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Листкове тісто , Вершкове масло , Згущене молоко
Страви без випічки
На полуденок , На святковий стіл , День народження
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Вельми оригінальна версія"Наполеона" в формі поліна готується навіть простіше, ніж звичний нам торт. Здивуйте своїх гостей цим апетитним десертом. Запам'ятовуйте, як приготувати торт"Слоеное поліно" !

Опис приготування:

Для приготування торта нам знадобиться упаковка готового листкового тіста, бездрожжевого. Але при цьому вибирайте тісто з підйомом, щоб расслаивалось добре. Я ось готувала з простим листковим тістом, торт вийшов смачним, але не таким пишним.

  • Тісто листкове - 400 грам
  • Згущене молоко - 250-300 грам
  • Вершкове масло - 450 грам
торт
Тісто розморозити, розкачайте і наріжте на смужки по 1, 5 см шириною. Розігрійте духовку до 200-220 З.
Надішліть смужки на хвилин 15, поки не підрум'яняться.
торт
Спечені палички повинні охолонути.
торт
Можете поки зайнятися кремом.
Для нього нам знадобиться згущене молоко і масло.
торт
Масло має бути кімнатної температури, злегка м'яким (можете його заздалегідь дістати з холодильника). Збийте міксером спочатку масло, потім додайте згущене молоко і збийте ще раз. Крем готовий!
торт
Далі зберіть поліно: не пошкодуйте харчової плівки, розстеліть її по столу. Викладіть палички по черзі, змащуючи їх кремом. Пару паличок залиште: з них можна зробити крихту і потім прикрасити торт.
торт
Щільно загорніть наше поліно в плівку, попутно надаючи форму власне поліна.
торт
Чим щільніше загорнете, тим краще.
Потім відправте на пару годин в холодильник для просочення. Найкраще залишити на ніч.
Готовий торт потім можете посипати крихтою.
торт
Готовий торт"Слоеное поліно" подавайте з чаєм або кавою. Дуже смачно!
торт
Смачного!

Схожі рецепти