Рецепт Салат «Різдвяне поліно» фото

Салат «Різдвяне поліно»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Різдво
Салати

"різдвяне поліно" - це традиційний французький різдвяний торт. А давайте приготуємо салат у вигляді Різдвяного поліна. Оригінальний і дуже смачний салат прикрасить ваш святковий стіл.

Різдвяне поліно - традиційний французький різдвяний торт, який готується у вигляді поліна. Але сьогодні я хочу вам розповісти, як приготувати салат "різдвяне поліно" . Це може бути ваш улюблений салат, але оформлений у вигляді поліна. На святковому столі цей салат без сумніву приверне увагу ваших гостей своєю оригінальністю.

  • Мал - 2/3 склянки
  • Морква - 2 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Консервована сайра - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Плавлений сирок - 2 штуки
  • Зелень - 1/2 пучка
  • Сухарі з чорного хліба - 1/2 склянки (перемелені в крихту)
салат
Відваримо рис до готовності в підсоленій воді.
салат
У гарячий рис додаємо тертий плавлений сирок, перемішуємо масу.
салат
Харчову плівку змащуємо невеликою кількістю рослинного масла, викладаємо рисово-сирну масу тонким шаром.
салат
Потім викладаємо шар з тертої вареної моркви. Змащуємо його майонезом за смаком.
салат
З сайри зливаємо рідину, а рибу розминаємо виделкою і викладаємо наступним шаром. Змащуємо його теж майонезом, прибираємо зайвий рис.
салат
Потім посипаємо дрібно нарізаною цибулею і тертим вареним яйцем. А зверху змащуємо майонезом.
салат
Наступний шар - дрібно нарізана зелень. Це може бути петрушка або кріп.
салат
Акуратно згортаємо рулет.
салат
Відрізаємо від рулету шматочок, приставляє до основного "поліну" у вигляді сучка. Посипаємо салат сухарной крихтою. Можна поставити його в холодильник на годинку, нехай просочиться.

Схожі рецепти