Торт «Красуня і чудовисько»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Торт"Красуня і чудовисько" прикрашається полуницею і збитими вершками. Дуже смачний і ошатний. Дуже добре підходить для дитячих свят.
Опис приготування:
Назва"Красуня і чудовисько" придумала моя дочка. Спочатку це був звичайний торт з полуницею. Але коли дочка побачила цю красу, відразу сказала, що їй торт нагадує її улюблену казку. І ми вирішили назвати торт"Красуня і чудовисько" ! І дітям веселіше і дорослим простіше зібрати дітей за одним столом. Красивий і дуже смачний торт"Красуня і чудовисько" складається з двох бісквітних коржів. Можете зробити його вище, чи навпаки, тільки в один шар. Все залежить від вашого бажання і фантазії. Приємного чаювання.
- Яйця - 4 штуки
- Вершкове масло - 160 грам (або маргарин.)
- Цукор - 150 грам
- Борошно - 150 грам
- Ванілін - 0, 5 чайних ложки
- Збиті вершки - За смаком
- Полуниця - За смаком (приблизно 10-15 ягід.)
Спочатку замісити тісто. Підготуйте яйця, вершкове масло, цукор, борошно і ванілін.
Трохи розтопіть вершкове масло і розітріть його з цукром.
Vbeyte яйця, перешкодьте.
Додайте борошно і ванілін. Замісити тісто.
Вилийте його в форму для випікання і випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці 20 хвилин.
Потім розріжте тісто уздовж на два рівних коржика. Дайте їм охолонути. Потім прикрасьте за смаком збитими вершками і полуницею обидва коржа, в два шари. Вийде чудовий веселий торт"Красуня і чудовисько" .