Торт «каприз»
(покроковий рецепт з фото)
Зусилля, витрачені на приготування цього торта, окупляться з лишком, адже жодна жінка не зможе встояти перед цим чудовим ласощами. Оцініть і ви його приголомшливий і ніжний смак.
Опис приготування:
Взагалі я не любителька довго стояти біля плити, ну а випічка - це взагалі не моя. Але, спробувавши цей тортик в гостях у подружки я була просто вражена його приголомшливим смаком і вирішила приготувати його будь-що-будь - це вже була справа принципу. Звичайно, я довідалася, як зробити торт"Каприз" і, закупивши необхідні продукти, приступила до справи. Загалом, мені довелося добряче попрацювати, але я впоралася з цим рецептом, і вийшло у мене, як мені здається, зовсім непогано. Домашні залишилися в повному захваті, але це і не дивно, бо тортик дійсно дуже і дуже смачний. Так що коли найближчим часом ви будете готуватися до якого-небудь свята, згадайте цей рецепт приготування торта"Каприз" , адже це безпрограшний варіант на будь-який випадок.
- Борошно - 3 склянки (тісто)
- Яйце - 4 штуки(2 - в тісто, 2 - в вершках)
- Мед - 2 Ст. Ложки (тісто)
- Цукор - 2 склянки(1 - в тісто, 1 - в вершках)
- Сода - 1 Чайна ложка (тісто)
- Вершкове масло - 300-350 грам(100 г - в тісто, 200-250 г - в вершках)
- Молоко - 2 склянки (крем)
- Борошно - 2 Ст. Ложки (крем)
- Ванілін - 1 щіпка (крем)