Рецепт Торт «каприз» фото

Торт «каприз»
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто
Страви без випічки
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря , Святковий обід
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Зусилля, витрачені на приготування цього торта, окупляться з лишком, адже жодна жінка не зможе встояти перед цим чудовим ласощами. Оцініть і ви його приголомшливий і ніжний смак.

Опис приготування:

Взагалі я не любителька довго стояти біля плити, ну а випічка - це взагалі не моя. Але, спробувавши цей тортик в гостях у подружки я була просто вражена його приголомшливим смаком і вирішила приготувати його будь-що-будь - це вже була справа принципу. Звичайно, я довідалася, як зробити торт"Каприз" і, закупивши необхідні продукти, приступила до справи. Загалом, мені довелося добряче попрацювати, але я впоралася з цим рецептом, і вийшло у мене, як мені здається, зовсім непогано. Домашні залишилися в повному захваті, але це і не дивно, бо тортик дійсно дуже і дуже смачний. Так що коли найближчим часом ви будете готуватися до якого-небудь свята, згадайте цей рецепт приготування торта"Каприз" , адже це безпрограшний варіант на будь-який випадок.

  • Борошно - 3 склянки (тісто)
  • Яйце - 4 штуки(2 - в тісто, 2 - в вершках)
  • Мед - 2 Ст. Ложки (тісто)
  • Цукор - 2 склянки(1 - в тісто, 1 - в вершках)
  • Сода - 1 Чайна ложка (тісто)
  • Вершкове масло - 300-350 грам(100 г - в тісто, 200-250 г - в вершках)
  • Молоко - 2 склянки (крем)
  • Борошно - 2 Ст. Ложки (крем)
  • Ванілін - 1 щіпка (крем)
1
У каструльку виливаємо 2 склянки молока, додаємо борошно і стакан цукор, razbivaem 2 яйця, перемішуємо.
2
Ставимо на вогонь і варимо, поки маса не закипить, за цей час вона повинна загуснути.
3
Коли приготовлена ​​маса повністю охолоне, додаємо в неї 200-250 грам масла і пакетик ваніліну. Ретельно все перемішуємо до однорідного стану і ставимо крем в холодильник.
4
У глибоку миску викладаємо 100 грам нарізаного вершкового масла, 2 яйця, склянка цукру, мед і соду, ретельно перемішуємо.
5
Ставимо цю суміш на водяну баню і нагріваємо, поки маса не стане повністю однорідною.
6
Не знімаючи з водяної бані, всипаємо пів склянка борошна і перемішуємо і прогріваємо ще хвилини дві.
7
Потім знімаємо з лазні і починаємо поступово всипати решту 2, 5 склянки борошна.
8
Стіл посипаємо борошном і, коли тісто охолоне, викладаємо його і ділимо на 6 частин.
9
Розкачуємо першу частину, вирізаємо з неї коло і переносимо його на посипаний борошном деко разом з обрізками. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо протягом 7 хвилин до золотистого кольору.
10
Повторюємо те ж саме з рештою тестом.
11
Викладаємо корж на блюдо і змащуємо його з усіх боків приготованим кремом, зверху викладаємо інші коржі і не забуваємо кожен гарненько промащувати кремом.
12
Обрізки від коржів ми подрібнюємо в крихту за допомогою качалки.
13
Цією крихтою посипаємо торт зверху і з боків і ставимо його в холодильник мінімум на годину.

Схожі рецепти