Торт «Damskiy каприз»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування торта з медом і кремом з вершкового масла і какао. Торт виходить надзвичайно смачним і прикрасить будь-яке свято.
Приготування:
Розтерти в каструлі яйця, цукру, соду і мед. Поставити каструлю на водяну баню, додати 1 склянка борошна і добре перемішати. Потім додати другий стакан муки і перемішати. З отриманого тесту сформувати 8 тонких коржів і наколоти їх ножем. Вистелити пергаментним папером, посипати борошном і випікати 1, 5-2 хвилини. Щоб приготувати крем, довести до кипіння цукор, воду і какао в каструльці. Потім додати вершкове масло і збити до однорідності. Промазати кремом всі коржі, наклавши їх один на одного. Змастити боки і верхівку торта кремом. Залишити трохи крему для створення прикраси - трояндочок. Посипати торт шоколадною стружкою і прикрасити креязиками трояндочками.
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 1 Склянка (плюс 6 столових ложок в крем)
- Сода - 2 чайних ложки
- Мідь - 2 Ст. Ложки
- Мука - 2 склянки
- Какао - 1 Ст. Ложка (крем)
- Вода - 5 Ст. Ложок (крем)
- Вершкове масло - 250-300 грам (крем)
- Шоколадна стружка - 150-200 грам (для прикраси)
Розтерти в каструлі яйця, цукру, соду і мед. Поставити каструлю на водяну баню, додати 1 склянка борошна і добре перемішати. Потім додати другий стакан муки і перемішати. З отриманого тесту сформувати 8 тонких коржів і наколоти їх ножем. Вистелити пергаментним папером, посипати борошном і випікати 1, 5-2 хвилини. Щоб приготувати крем, довести до кипіння цукор, воду і какао в каструльці. Потім додати вершкове масло і збити до однорідності. Промазати кремом всі коржі, наклавши їх один на одного. Змастити боки і верхівку торта кремом. Залишити трохи крему для створення прикраси - трояндочок. Посипати торт шоколадною стружкою і прикрасити креязиками трояндочками.