Рецепт Торт «Івушка» фото

Торт «Івушка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 30 хв.

Торт "івушка" в домашніх умовах готується настільки просто, що цей рецепт ризикує стати вашим улюбленим! Просто ідеально підходить для випадків, коли вам захотілося солодкого.

Опис приготування:

Як кажуть, все геніальне - просто! Так що і цей рецепт приготування торта "івушка" можна назвати знахідкою для ледачої господині! Торт готується без випічки.

  • Крем - 500 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Крекер солодкий - 400 грам
  • Чорнослив - 200 грам
  • Шоколад - 50 грам
  • Банани - 2 штуки
  • Груші - 2 штуки
торт
1. Фрукти нарізаємо дрібно.
торт
2. Сметану і цукор збиваємо міксером, поки цукор не розчиниться.
торт
3. Додамо фрукти і перемішаємо.
торт
4. Всипаємо крекер і теж перемішаємо.
торт
5. Залишимо в холодильнику хоча б на годину-дві, а краще - на ніч.
торт
6. Прикрасимо маком і крекерами. Готово!

Схожі рецепти