Торт «Івушка»
(покроковий рецепт з фото)
Торт "івушка" в домашніх умовах готується настільки просто, що цей рецепт ризикує стати вашим улюбленим! Просто ідеально підходить для випадків, коли вам захотілося солодкого.
Як кажуть, все геніальне - просто! Так що і цей рецепт приготування торта "івушка" можна назвати знахідкою для ледачої господині! Торт готується без випічки.
- Крем - 500 грам
- Цукор - 200 грам
- Крекер солодкий - 400 грам
- Чорнослив - 200 грам
- Шоколад - 50 грам
- Банани - 2 штуки
- Груші - 2 штуки
1. Фрукти нарізаємо дрібно.
2. Сметану і цукор збиваємо міксером, поки цукор не розчиниться.
3. Додамо фрукти і перемішаємо.
4. Всипаємо крекер і теж перемішаємо.
5. Залишимо в холодильнику хоча б на годину-дві, а краще - на ніч.
6. Прикрасимо маком і крекерами. Готово!