Рецепт Торт фруктовий зі смородиною фото

Торт фруктовий зі смородиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Смородина
Страви без випічки
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочу поділитися з вами рецептом приготування це чудо-торта. Без перебільшення - він просто чудовий. Щоб перевірити мої слова - досить просто приготувати. Пробуйте!

Опис приготування:

Апетитний і смачний фруктовий торт. Замісити тісто з борошна, масла і яєчних жовтків. Поставте його на 30 хвилин в холодильник, потім розподіліть по формі для випічки і відправте в духовку на 25 хвилин. Збийте білки з цукром і ваніллю. Розділіть білки навпіл. В одну половину додайте горіхи, а во вторую – смородину. На готовий корж викладіть спочатку білки з горіхами, потім з ягодами. Надішліть торт в духовку ще на 20 хвилин. Потім залиште його в духовці до повного охолодження. При подачі прикрасьте свіжою смородиною. Приємного чаювання!

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Смородина - 300 грам
  • Борошно - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Мелені горіхи - 0, 5 склянки
  • Ванільний цукор - 5 грам
  • Яєчний жовток - 3 штуки
  • Яєчний білок - 4 штуки
торт фруктовий зі смородиною - фото крок 1
Змішайте борошно, жовтки і шматочки масла.
торт фруктовий зі смородиною - фото крок 2
Замісити тісто, поставте його на півгодини в холодильник, потім розкачайте і помістіть в форму для випічки.
торт фруктовий зі смородиною - фото крок 3
Розподіліть тісто так, щоб утворилися бортики, а саме тісто вийшло в формі кошики. Покладені не тісто лист пергаменту і насипте горох, щоб тісто не втратило свою форму і випікання протягом 25 хвилин при 200 градусах.
торт фруктовий зі смородиною - фото крок 4
Збийте білки в піну, потім, не зупиняючись додайте цукор і ваніль.
торт фруктовий зі смородиною - фото крок 5
Розділіть білки навпіл. В одну половину додайте горіхи, а во вторую – смородину.
торт фруктовий зі смородиною - фото крок 6
На готовий корж викладіть спочатку білки з горіхами, потім з ягодами. Надішліть торт в духовку на 20 хвилин, випікайте при 150 градусах. Потім залиште його в духовці до повного охолодження. При подачі прикрасьте свіжою смородиною.

Схожі рецепти