Торт фруктовий зі смородиною
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами рецептом приготування це чудо-торта. Без перебільшення - він просто чудовий. Щоб перевірити мої слова - досить просто приготувати. Пробуйте!
Апетитний і смачний фруктовий торт. Замісити тісто з борошна, масла і яєчних жовтків. Поставте його на 30 хвилин в холодильник, потім розподіліть по формі для випічки і відправте в духовку на 25 хвилин. Збийте білки з цукром і ваніллю. Розділіть білки навпіл. В одну половину додайте горіхи, а во вторую – смородину. На готовий корж викладіть спочатку білки з горіхами, потім з ягодами. Надішліть торт в духовку ще на 20 хвилин. Потім залиште його в духовці до повного охолодження. При подачі прикрасьте свіжою смородиною. Приємного чаювання!
- Вершкове масло - 100 грам
- Смородина - 300 грам
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Мелені горіхи - 0, 5 склянки
- Ванільний цукор - 5 грам
- Яєчний жовток - 3 штуки
- Яєчний білок - 4 штуки
Змішайте борошно, жовтки і шматочки масла.
Замісити тісто, поставте його на півгодини в холодильник, потім розкачайте і помістіть в форму для випічки.
Розподіліть тісто так, щоб утворилися бортики, а саме тісто вийшло в формі кошики. Покладені не тісто лист пергаменту і насипте горох, щоб тісто не втратило свою форму і випікання протягом 25 хвилин при 200 градусах.
Збийте білки в піну, потім, не зупиняючись додайте цукор і ваніль.
Розділіть білки навпіл. В одну половину додайте горіхи, а во вторую – смородину.
На готовий корж викладіть спочатку білки з горіхами, потім з ягодами. Надішліть торт в духовку на 20 хвилин, випікайте при 150 градусах. Потім залиште його в духовці до повного охолодження. При подачі прикрасьте свіжою смородиною.