Рецепт Торт дитині на День Народження фото

Торт дитині на День Народження
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
На святковий стіл , День народження
Випічка , Солодке , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 10
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Зробити дивовижної краси торт не так вже й складно. Проявіть трохи фантазії та креативності, а ваша дитина буде в захваті. Розповім, як приготувати торт дитині на День Народження.

Опис приготування:

Цей торт виробляє ефект «Вау! ». Начебто нічого складного, але виглядає ефектно і апетитно. Прикрасьте його свічками і подавайте до столу на День Народження. Складається торт з масляного бісквіту та масляного крему, а потім його прикрашають різнобарвною карамеллю. Бісквіт можна зробити шоколадний, а крем із згущеного молока або заварний.

  • Борошно - 350 грам
  • Розпушувач - 1, 5 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 465 грам(240 грам для тіста, 225 грам для крему)
  • Цукрова пудра - 850 грам(250 грам для тіста, 600 грам для крему)
  • Яйця - 4 штуки
  • Мигдаль - 200 грам
  • Лимони - 3 штуки
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Желейні цукерки - 600 грам (різнокольорові)
  • Рідка глюкоза - 150 грам
1
Для тіста: просійте борошно і з'єднайте її з розпушувачем. В іншій мисці м'яке вершкове масло збийте з цукровою пудрою, додайте по одному курячі яйця.
2
Розімніть мигдаль, змішайте його з борошном і додайте до маслу, яйцям. Натріть цедру і вичавіть сюди ж сік 2 лимонів, влейте молоко, перемішайте.
3
Розділити тісто між 2 формами, потім відправте в розігріту до 170 градусів духовку на 60-70 хвилин.
4
Видаліть форми з духовки і залиште їх для охолодження на кілька годин.
5
Для крему: змішайте вершкове масло і цукрову пудру, збийте до утворення однорідної маси.
6
Натріть цедру останків лимона і видавіть сік, додайте все в крем, введіть вершки і гарненько збивайте.
7
У остиглого бісквіта обріжте верхівку, розріжте кожен на 2 коржа, всього виходить 4 коржа.
8
Змастіть кремом кожен корж і покладіть стопкою, потім змастіть краю і верхівку торта.
9
О четвертій окремих сотейника викладіть желейні цукерки відповідно до кольору, в кожен додайте рівну кількість глюкози.
10
Надішліть кожен сотейник на слабкий вогонь, потім збільште температуру і варіть на середньому вогні, регулярно перемішуючи.
11
Пергамент змастіть рослинною олією, вилийте приготовані суміші і залиште їх до охолодження.
12
Розбийте на осколки і прикрасьте ними торт, як хочете. Насолоджуйтесь смачним і красивим десертом.

Схожі рецепти