Рецепт Торт чізкейк фото

Торт чізкейк
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Сир , Вишня
Страви без випічки
На полуденок , На святковий стіл , На сніданок
Випічка , Чізкейк
Кількість порцій: 8
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Один з найсмачніших десертів - це чізкейк. У нього легка, повітряна і ніжна креязик текстура. Це відмінний варіант десерту для свята. Пропонуємо спробувати, як приготувати торт чізкейк.

Опис приготування:

Цей десерт відмінно підходить для святкування дня народження дорослих і дітей. Він легкий і ніжний, а головне - корисний, адже при його приготуванні не використовуються барвники і розпушувачі. Особливою родзинкою такого десерту є ягідне кисло-солодке пюре, яке змішуємо з сиром. В результаті виходить цікавий смак і красивий зовнішній вигляд.

  • Печиво пісочне - 250-300 грам
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Сир - 350 грам
  • Крем - 300 грам
  • Вишня - 400 грам
  • Цукровий пісок - 300 грам
  • Желатин - 45 грам
  • Вишневий сік - 1 Склянка
торт чізкейк - фото крок 1
1. Печиво подрібнюємо в крихту, масло розтоплюємо і вливаємо до печива, все перемішуємо. У форму для випікання застилає пергамент, потім пісочне тісто викладаємо у форму.
торт чізкейк - фото крок 2
2. У вишні видаляємо кісточки, половину відправляємо в блендер, додаємо 200 грам цукру і подрібнюємо в пюре. Сир перетираємо і змішуємо з ягідної сумішшю, кладемо сметану і перемішуємо.
торт чізкейк - фото крок 3
3. 30 грам желатину розводимо в 100 мілілітрах теплої води, нагріваємо на водяній бані, після чого додаємо його до сирно-ягідної масі.
торт чізкейк - фото крок 4
4. Готову сирну масу викладаємо у форму і відправляємо в холодильник на 5 годин. В окремій мисці змішуємо вишневий сік з цукром, що залишився і заливаємо їм залишився желатин, відправляємо суміш на водяну баню, наливаємо тонкий шар желе (половина загальної суміші).
торт чізкейк - фото крок 5
5. Оскільки корж холодний, то желе застигає майже відразу. Решта вишні встромляє в шар желе і зверху знову заливаємо желе. Відправляємо в холодильник ще на 2-3 годину. Готовий торт дістаємо з форми і перед подачею нарізаємо шматочками.

Схожі рецепти