Рецепт Торт «черепаха» зі сметаною фото

Торт «черепаха» зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Молочні продукти , Яйця , Шоколад , Вершкове масло
Страви без випічки
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , Полудень , День народження
Випічка , Солодке , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 10
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Такий торт можна приготувати на дитяче свято, він дуже сподобається дітям і здивує їх. Детально розповім, як приготувати торт «Черепаха» зі сметаною. Смачний десерт для будь-якого свята.

Опис приготування:

Бісквіт для основи можна спекти самостійно або купити готовий. Торт доповнюють фруктами, горіхами, спеціями (ваніль, обкладинка). Перед подачею йому потрібно гарненько просочитися сметанним кремом. Краще зробіть торт за день до свята або хоча б наполягайте його цілу ніч.

  • Борошно - 2 склянки
  • Яйця - 6 штук
  • Цукровий пісок - 2, 5 склянки
  • Ваніль - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Крем - 0, 9 L
  • Ківі - 1 штука
  • Шоколад - За смаком (для прикраси)
торт
1. Насамперед вимийте яйця, Мартенс відділи Желтков. У кожну миску додайте по одному склянки цукру.
торт
2. За допомогою блендера збийте вміст кожної миски до отримання однорідної пінистої маси.
торт
3. У великій мисці з'єднайте збиті білки зі збитими жовтками, просійте борошно, перемішайте. Погасіть соду оцтом, додайте пінисту масу і ложку ванільного цукру в тісто. Гарненько перемішайте тісто, щоб не було грудочок.
торт
4. Довгасту форму для випічки змастіть вершковим маслом.
торт
5. Викладіть тісто у форму і розподіліть його рівномірно.
торт
6. Надішліть форму в розігрітий до 190 градусів духовку і випікайте до готовності (до рум'яної скоринки).
торт
7. Трохи остудіть корж, потім за допомогою склянки або форми виріжте кола.
торт
8. Складіть кружечки в тарілку, зберіть залишки бісквіта і перекладіть їх окремо. Сметану змішайте з цукром, що залишився і збийте.
торт
9. Першим шаром викладіть бісквітні обрізки, сформуйте з них гірку.
торт
10. Полийте гірку частиною сметанним кремом, потім кожен кружечок занурте в крем і викладіть у формі панцира. Полийте торт залишками крему.
торт
11. Прикрасьте торт тертим шоколадом, а з ківі зробіть голову, щоб десерт більше скидався на черепаху. Надішліть торт в холодильник на ніч або на добу.

Схожі рецепти