Рецепт Торт «черепаха» (простий рецепт) фото

Торт «черепаха» (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Торт"Черепаха" - це та випічка, яка готується легко і просто, але виглядає красиво і забавно, з ніжним, легким кремом. Залучіть дітей, вони із задоволенням допоможуть вам в оформленні тортика.

Опис приготування:

Торти люблять і дорослі і діти. Торт"Черепаха" - це, напевно, один з найпопулярніших і простих у приготуванні десертів. Ніжний крем, м'яка основа, веселий вид ... Такий торт сподобається всім без винятку! До оформлення тортика з легкістю можна залучити дітей. Вони із задоволенням допоможуть вам в цьому. А як зробити торт"Черепаха" (простий рецепт), я вам розповім прямо зараз. Здивуйте своїх рідних!

  • Яйце - 4 штуки
  • Цукор - 200 грам(120 г - в тісто)
  • Борошно - 180 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Крем - 250 грам(200 г - в вершках)
  • Какао-порошок - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Чорний шоколад - 20 грам
  • Згущене молоко - 120 грам
  • Оцет - 1/2 чайних ложки
торт
Добре збиваємо яйця з цукром. Потім акуратно додаємо просіяне борошно і гашене соду. Перемішуємо до однорідної маси.
торт
Викладаємо тісто чайною ложкою на деко, застелений килимком або пергаментом.
торт
Відправляємо деко в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо коржики до золотистого кольору.
торт
У невеликій мисці змішуємо сметану і згущене молоко. Добре перемішуємо.
торт
Готові коржі мачає в крем, формуємо черепаху. Криє черепасі хвіст, лапки і мордочку.
торт
Цукор, какао, сметану і масло змішуємо в каструлі і трохи нагріваємо на маленькому вогні. Помішуємо і готуємо до утворення однорідної маси.
торт
Додаємо шоколад, нехай трохи розтане. Трохи охолоджуємо готову глазур, поливаємо нею черепаху. Не забуваємо промальовувати очі, ротик і лапки. Зверху можна намалювати панцир.
торт
Готовий торт"Черепаха" відправляємо на просочення на пару годин, а після відразу приступаємо до дегустації.

Схожі рецепти