Торт «черепаха» на пательні
(покроковий рецепт з фото)
Любіть оладки вранці? Я ось обожнюю. А ось одного разу спробувала їх якось прикрасити, виклавши гіркою. Так і з'явився у мене цей простий рецепт торта "черепаха" на пательні. Ви впораєтеся, все просто!
Звичайно ж, я не можу сказати, що це класичний рецепт торта "черепаха" на пательні, - його, наскільки я знаю, готують з бісквітних коржів і прикрашають ківі. Але зате мій цей рецепт приготування торта "черепаха" на сковороді набагато швидше і легше, - його дійсно можна встигнути зробити вранці і порадувати рідних оригінальним сніданком. Бажаю вам успішної готування і приємного апетиту!
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 150 грам
- Крем - 200 грам
- Шоколад - 200 грам
- Вершкове масло - 75 грам
1. Робимо тісто. Яйця збиваємо з цукром до однорідності. Всипаємо борошно, вимішуємо тісто, як на оладки.
2. Тепер на трохи змащеній маслом сковороді випікаємо оладки. Я ще додала розпушувач, тому вони тут такі пишні.
3. Шоколад і вершкове масло топимо на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Змішаємо з сметаною і поливаємо оладки, викладені гіркою. Якщо не лінь - можна окремо промазати кожен.
4. Лапки і мордочку черепахи можна зробити з решти оладок, або ж використовувати вівсяне печиво. Фантазуйте!