Тоненькі млинці
(покроковий рецепт з фото)
Мені здається, у кожної господині повинен бути ідеальний рецепт млинців. І сьогодні я ділюся своїм улюбленим варіантом того, як приготувати тоненькі млинці. Начинки для них вибирайте будь-які на свій смак.
На випічку вам не буде потрібно більше півгодини. А в якості начинки я просто обожнюю використовувати вишню з сирним кремом. А ще можна додати шоколад, теж буде бездоганне поєднання.
Ну що, спробуєте?
- Яйця - 3 штуки
- Вода тепла - 600 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 300 мілілітрів
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка(+ для смаження)
Спочатку злегка збийте яйця, потім додайте воду і поступово введіть просіяне з сіллю і содою борошно. Додайте масло і цукор.
Тепер гарненько перемішайте тісто.
Сковороду розігрійте, змастивши її маслом, вилийте трохи тесту.
Смажте на одній стороні до золотистої скоринки, потім переверніть і обсмажте на другій стороні.
Далі пропоную начинити млинці вашими улюбленими начинками.