Рецепт Млинці тоненькі фото

Млинці тоненькі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Дієтичне харчування , Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Кращий сніданок на світлі - млинці тоненькі. Це і швидко, і смачно, і красиво, і дуже економно. Я розповім, як приготувати млинці тоненькі французькі на сніданок, а ви обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Прикрасьте млинці варенням або збитими вершками, також можна полити їх топінгом або згущеним молоком. Ще я люблю додати в такі млинці ікру і м'який сир, наприклад - брі. Смак просто неповторний, почніть ранок з млинців і чашки кави, і весь иаш день пройде на ура!

  • Мука - 1 Склянка
  • Молоко - 2, 5 склянки
  • Яйце - 3 штуки
  • Олія - 1, 4 склянки
млинці тоненькі - фото крок 1
Змішайте у великій мисці, цукор, молоко, яйця, і топлене масло. Збийте все міксером до піни. Дайте піні трохи опасть, після чого збийте ще раз. Повільно вводите в масу борошно, постійно помішуючи і розбиваючи борошняні грудочки. Додайте трохи ваніліну або кориці.
млинці тоненькі - фото крок 2
Розігрійте сковороду, вилийте на неї масло. Потім налийте трохи тіста на сковороду і розподіліть його по всій площі спеціальною лопаткою або обертаючи сковороду (круговими рухами). Як тільки підрум'яниться, переверніть млинець і обсмажте його з іншого боку. Подавайте до столу млинці тоненькі гарячими.

Схожі рецепти