Млинці тоненькі
(покроковий рецепт з фото)
Кращий сніданок на світлі - млинці тоненькі. Це і швидко, і смачно, і красиво, і дуже економно. Я розповім, як приготувати млинці тоненькі французькі на сніданок, а ви обов'язково спробуйте!
Прикрасьте млинці варенням або збитими вершками, також можна полити їх топінгом або згущеним молоком. Ще я люблю додати в такі млинці ікру і м'який сир, наприклад - брі. Смак просто неповторний, почніть ранок з млинців і чашки кави, і весь иаш день пройде на ура!
- Мука - 1 Склянка
- Молоко - 2, 5 склянки
- Яйце - 3 штуки
- Олія - 1, 4 склянки
Змішайте у великій мисці, цукор, молоко, яйця, і топлене масло. Збийте все міксером до піни. Дайте піні трохи опасть, після чого збийте ще раз. Повільно вводите в масу борошно, постійно помішуючи і розбиваючи борошняні грудочки. Додайте трохи ваніліну або кориці.
Розігрійте сковороду, вилийте на неї масло. Потім налийте трохи тіста на сковороду і розподіліть його по всій площі спеціальною лопаткою або обертаючи сковороду (круговими рухами). Як тільки підрум'яниться, переверніть млинець і обсмажте його з іншого боку. Подавайте до столу млинці тоненькі гарячими.