Тоненькі млинці на молоці з яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную Вашій увазі нескладний і дуже вдалий варіант, як приготувати тоненькі млинці на молоці. Це прекрасна ідея домашньої випічки без особливого клопоту для всієї родини.
Секрет тоненьких млинців - в досить рідкому тісті, тому борошно додавайте невеликими порціями, контролюючи консистенцію. Для аромату можна додати в тісто також ванільний цукор, наприклад. Такі млинці чудово підійдуть як для солодких добавок, так і для фарширування.
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 2 склянки
- Борошно - 1.3 склянки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. У глибокій мисці збийте яйце, цукор, молоко, просіяне з розпушувачем борошно, рослинна олія.
2. Розігрійте як слід сковороду. Невеликими порціями наливайте тісто.
3. І смажте млинці на середньому вогні до рум'яності.
4. З двох боків.
Смачного!
Смачного!