Томлені шматочки м'яса з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і ніжне м'ясо з квасолею, ловлення в духовці з вином і овочами. Правда звучить смачно? тоді заходьте, готуватимемо.
Для цього смачного страви можна брати будь-яке м'ясо. Але особливо смачно воно виходить з бараниною. Квасоля можна брати і червону або просто відварну до повної готовності. Фольгу потрібно брати щільну або скласти в кілька шарів, щоб вона не ушкодилася під час запікання. Інакше м'ясо вийде сухим, а вино пригорить. Подавати можна прямо в фользі або переклавши на тарілку. Смачного!
- М'ясо - 500 грам
- Квасоля біла консервована - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Помідори черрі - 100 грам
- Червоне сухе вино - 120 мілілітрів
- Вершкове масло - 20 мілілітрів
- Часник - 1 штука
- Перець гострий - 1 штука
- Розмарин - 2 штуки
- М'ята - 3 грами
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Поріжте м'ясо шматками по 35-40 грам.

Поріжте моркву і черрі великими часточками. Часник дрібно порубати, перець очистіть від насіння і поріжте кільцями.

Складіть м'ясо і овочі в чашу, додайте квасолю і перемішайте. Приправити сіллю і poperčite.

Застелите форму фольгою, покладіть на дно розмарин і м'яту.

Покладіть зверху м'ясо з овочами, влийте вино і додайте олію.

Ретельно закрийте фольгою.

Запікайте в гарячій духовці при 220 градусах протягом 25 хвилин. Потім зменшіть температуру до 160 градусів і продовжуйте готувати ще 3 годину.

Перекладіть на тарілку і подавайте.

Смачного!