Томатний суп з галушками
(покроковий рецепт з фото)
Супи з галушками досить популярні. Страва смачна і ситна. Сьогодні у мене томатний суп з галушками. Просто, швидко і корисно.
Томатний суп з галушками приготувати зможе навіть не дуже досвідчений кулінар. При наявності готового м'ясного бульйону, вам потрібно всього 25-30 хвилин для того, щоб зварити цей суп. Бульйон беріть будь, у мене курячий. Помідори можна замінити томатною пастою хорошої якості. Суп з ніжними галушками і легкою кислинкою помідора, сподіваюся, буде вам до смаку.
- Бульйон м'ясний - 1, 3 L
- Помідор - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Соняшникова олія - 20 мілілітрів
- Куряче яйце - 1 штука
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Кріп - 5 грам
Підготуйте інгредієнти.
Картопля очистіть, помийте, наріжте кубиками, але не дуже дрібно. Додайте в каструлю з бульйоном. Поставте каструлю на плиту.
Цибулю і моркву очистіть, помийте і дрібно наріжте. Викладіть в сковороду.
Налийте рафінована соняшникова олія і припустіть овочі на невеликому вогні протягом 7-8 хвилин, перемішуючи.
Після викладіть моркву з цибулею в каструлю.
Поки овочі варяться, приготуйте тісто для галушок. У миску розбийте яйце.
Налейте молоко.
Додайте пару пучок солі і борошно.
Перемішайте всі інгредієнти, щоб не було грудочок. Консистенція тіста повинна бути як на густі оладки.
Коли овочі в супі будуть готові, подрібніть помідори будь-яким способом і додайте в каструлю. Додати сіль за смаком вир.
Потім за допомогою невеликої ложечки набирайте тісто і опускайте в киплячий суп. Коли галушки спливуть, проваріть суп ще 2-3 хвилини і вимикайте.
Дрібно наріжте кріп або петрушку і додайте в готовий суп.
Томатний суп з галушками готовий. Подавайте на перше в обід.