Томатний суп в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Пропонуємо вам урізноманітнити меню свого обіднього столу томатним супчиком в мультиварці. Готується дуже легко і швидко, при цьому супчик виходить дуже смачним!
Опис приготування:
Завдяки квасолі, супчик виходить дуже ситним. Якщо до нього додати сметанки і сухариків, то він буде подвійно смачніше. Його можна їсти як гарячим, в холодний сезон, так і холодним в теплий сезон. Почнемо приготування простого рецепту томатного супу в мультиварці.
- Вода - 2 L
- Консервована квасоля - 200 грам
- Свинина - 300 грам
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки (або томатний сік - 1 чашка)
- Сіль, перець - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
1. Цибуля і моркву очищаємо від шкірки, цибулю нарізаємо кубиками, а моркву натираємо на крупній тертці. В мультиварці встановлюємо режим «Жарка» і висипаємо цибулю і моркву, обсмажуємо до золотистого кольору, після чого додаємо томатну пасту. Переводимо мультиварку на режим «Гасіння».
2. М'ясо нарізаємо шматочками, картопля очищаємо від шкірки, промиваємо та нарізаємо великими шматочками або кубиками. Додаємо до наших овочів м'ясо, квасоля і картопля.
3. Солимо, перчим, додаємо лавровий лист і приправи, заливаємо водою і тушкуємо близько 1 годину. Щоб супчик був наваристий, пропонуємо по завершенні режиму «Гасіння» залишити мультиварку в режимі «Підігрів» на 1 час. Наш рецепт томатного супу в мультиварці з фото готовий! Смачного!