Рецепт Томатний суп в мультиварці фото

Томатний суп в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Помідор
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід
Супи
Кількість порцій: 6-8

Пропонуємо вам урізноманітнити меню свого обіднього столу томатним супчиком в мультиварці. Готується дуже легко і швидко, при цьому супчик виходить дуже смачним!

Опис приготування:

Завдяки квасолі, супчик виходить дуже ситним. Якщо до нього додати сметанки і сухариків, то він буде подвійно смачніше. Його можна їсти як гарячим, в холодний сезон, так і холодним в теплий сезон. Почнемо приготування простого рецепту томатного супу в мультиварці.

  • Вода - 2 L
  • Консервована квасоля - 200 грам
  • Свинина - 300 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки (або томатний сік - 1 чашка)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
томатний суп в мультиварці - фото крок 1
1. Цибуля і моркву очищаємо від шкірки, цибулю нарізаємо кубиками, а моркву натираємо на крупній тертці. В мультиварці встановлюємо режим «Жарка» і висипаємо цибулю і моркву, обсмажуємо до золотистого кольору, після чого додаємо томатну пасту. Переводимо мультиварку на режим «Гасіння».
томатний суп в мультиварці - фото крок 2
2. М'ясо нарізаємо шматочками, картопля очищаємо від шкірки, промиваємо та нарізаємо великими шматочками або кубиками. Додаємо до наших овочів м'ясо, квасоля і картопля.
томатний суп в мультиварці - фото крок 3
3. Солимо, перчим, додаємо лавровий лист і приправи, заливаємо водою і тушкуємо близько 1 годину. Щоб супчик був наваристий, пропонуємо по завершенні режиму «Гасіння» залишити мультиварку в режимі «Підігрів» на 1 час. Наш рецепт томатного супу в мультиварці з фото готовий! Смачного!

Схожі рецепти