Томатний соус в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Такий соус стане відмінним доповненням для спагетті або макаронів, м'яса та риби. Можна використовувати його і для піци. Дивіться, як приготувати томатний соус в мультиварці за лічені хвилини!
Кількість солі і спецій відрегулюйте на свій смак в процесі приготування. Ці пропорції для мене ідеальні. Готовий соус зберігайте в холодильнику під кришкою. Оливкова олія можна замінити будь-яким рослинним.
- Помідор - 500 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Італійські трави - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
Вимийте помідори, очистіть часник - і приступимо! Закип'ятіть пару стаканів води, обдайте помідори окропом, опустіть їх в крижану воду. Зніміть шкірку.
Прогрійте масло з часником пару хвилин в режимі "підігрів" або "випічка" .
Додайте в чашу мультиварки помідори, порізані просто шматочками або часточками, сіль і італійські трави. Протушкувати соус 15 хвилин в режимі "підігрів" або"& Quot Суп. Кришка закрита!
Соус майже готовий!
Залишилося тільки пюрировать його за допомогою блендера або сита.
Готовий соус використовуйте за призначенням. Смачного!