Тісто в хлібопічці для пирогів
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є розумна помічниця хлібопічка, про такий процес, як заміс тесту (який багато господинь не люблять), ви можете забути. Хлебопечка замісить відмінне тісто для пирогів. А потім ще й спече!
За допомогою хлібопічки ви зможете не тільки спекти смачний домашній хліб, але і замісити тісто для будь-яких пирогів і пиріжків. А потім печіть пироги або в тій же хлібопічці, або в духовці. Рецепт приготування тіста в хлібопічці дуже простий, ви навіть руки не забрудните. Тільки уважно вивчіть інструкцію до своєї хлебопечке, особливо порядок закладки інредіентов. А далі розумна помічниця все зробить сама. Якщо у вас немає сухого молока, замість води наливайте молоко.
- Вода - 300 мілілітрів
- Рослинна олія - 75 мілілітрів (без запаху)
- Сіль - 1-1, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сухе молоко - 1 Ст. Ложка
- Сухі дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Борошно пшеничне - 3 склянки
Виймаємо форму для випічки з хлібопічки, в першу чергу в форму наливається вода. В інших моделях першими можуть закладатися сухі інгредієнти. Уважно читайте інструкцію!
Додаємо до води сіль
А слідом - цукор.
Тепер наливаємо рослинне масло.
І насипаємо борошно, змішану з сухим молоком.
А тепер по кутах відерця хлібопічки насипаємо сухі дріжджі.
Вставляємо форму з інгредієнтами для тесту в хлібопічку, закриваємо кришку і включаємо програму "заміс" . Через півтори години у вас вийде ось таке гарне тісто.
Виймаємо тісто, ділимо його на ту кількість пирогів, яке задумали зробити. Хай щастить!