Тісто рідке
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам, як приготувати тісто рідке в домашніх умовах. Воно ідеально підійде для приготування млинців. Думаю, цей варіант можна назвати класичним. Спробуйте і візьміть на замітку!
До вашої уваги - рецепт приготування тіста рідкого, і я з задоволенням поділюся з вами цим рецептом. Виходить смачне і просте тісто. Звичайно, якщо ви плануєте готувати солодкі крепи, я б вам рекомендувала додати більше цукру. А якщо плануєте несолодке начинку, то залишайте рецепт без змін. Розповім тепер, як приготувати тісто рідке універсальне!
- Борошно - 1.5 - 2 склянки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вода - 0.5 склянки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Молоко 2, 5% - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки

1. Ось наші компоненти. Спочатку змішаємо сухі компоненти: борошно, цукор і сіль до однорідності.

2. Яйця перетираємо з маслом, додамо потім воду і заливаємо молоком.

3. Тепер змішаємо обидві суміші до однорідності.

4. І ось тепер нарешті-то наше тісто готове! Можна готувати з нього млинці!