Рецепт Рідке тісто для пирога фото

Рідке тісто для пирога
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Борошно, Молочні продукти
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
На швидку руку
Випічка, Солодке, Бісквіт

Поділюся з вами рецептом і розповім, як приготувати рідке тісто для пирога. Це буде самий базовий бісквітний пиріг, який потім можна промазати кремом або будь-яким варенням.

Як правило, такий пиріг я використовую для звичайних домашніх чаювань, прослаівая його джемом або варенням. Але з нього можна отримати більш вишукані ласощі, якщо порубати бісквіт невеликими кубиками, з'єднати їх з кремом із згущеного молока і вершкового масла, зібрати в гору і дати просочитися. Вийде цілком смачний тортик.

  • Яйця - 6 штук
  • Цукор - 200 грам
  • Сметана жирна - 320 грам
  • Сода, гашене оцтом - 1, 5 чайних ложки
  • Борошно пшеничне - 180 грам
рідке тісто для пирога - фото крок 1
Розбийте в миску яйця і додайте до них цукор. За допомогою міксера збийте до світлої пишної маси.
рідке тісто для пирога - фото крок 2
Погасіть соду з оцтом і відправте її в сметану, добре перемішайте.
рідке тісто для пирога - фото крок 3
Тепер з'єднайте сметану з яйцями і вимішують тісто міксером, поступово додаючи борошно.
рідке тісто для пирога - фото крок 4
Духовку розігрійте до 180 градусів, вилийте тісто в змащену форму.
рідке тісто для пирога - фото крок 5
Печіть пиріг близько 30 хвилин, потім дайте йому повністю охолонути.

Схожі рецепти