Рідке тісто для пирога
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся з вами рецептом і розповім, як приготувати рідке тісто для пирога. Це буде самий базовий бісквітний пиріг, який потім можна промазати кремом або будь-яким варенням.
Як правило, такий пиріг я використовую для звичайних домашніх чаювань, прослаівая його джемом або варенням. Але з нього можна отримати більш вишукані ласощі, якщо порубати бісквіт невеликими кубиками, з'єднати їх з кремом із згущеного молока і вершкового масла, зібрати в гору і дати просочитися. Вийде цілком смачний тортик.
- Яйця - 6 штук
- Цукор - 200 грам
- Сметана жирна - 320 грам
- Сода, гашене оцтом - 1, 5 чайних ложки
- Борошно пшеничне - 180 грам
Розбийте в миску яйця і додайте до них цукор. За допомогою міксера збийте до світлої пишної маси.
Погасіть соду з оцтом і відправте її в сметану, добре перемішайте.
Тепер з'єднайте сметану з яйцями і вимішують тісто міксером, поступово додаючи борошно.
Духовку розігрійте до 180 градусів, вилийте тісто в змащену форму.
Печіть пиріг близько 30 хвилин, потім дайте йому повністю охолонути.